Zgadza się to stukanie występuje kiedy silnik nie jest nagrzany. U mnie jest klimatyzacja półautomatyczna Climatic.
[O1] fotele i kanapa .....
Zwiń
X
-
Były były zdjęcia z Octavii 1 Kombi z zestawem skórzanym czarnym z golfa 4.
Wszystko pasuje lecz zostaje mała szczelina między górną częścią oparcia tylnej kanapy, a plastikiem, który idzie wzdłuż tylnej ostatniej szyby pomiędzy którym chodzi roleta bagażnika w kombi.
Jest to szczelina max 5 cm.
Proszę zdjęcia. To jest z naszego forum :PZałączone plikiOctavia 1 Laurin&Klement 1.9 TDI 110KM
Komentarz
-
-
Korzystając z tematu nie chciał bym zakładać nowego dlatego zapytam tutaj.
W najbliższym czasie planuję zakup skór od RSa. Problem w tym że mam szare tapicerki ( do tego poniszczone) a te RSy co znalazłem są od anglika. Tak więc problem będzie z tapicerkami przednich drzwi.
Chciał bym je wymienić na czarne razem z dolną połową słupka środkowego, listwami progowymi, i bocznymi wykończeniami tylnej kanapy.
Pytanie czy do O1 przed FL założę tapicerki z O1 po FL i ewentualnie czy można przeszczepić je z golfa, leona czy audi.
Z góry dzięki za odpowiedź.
edit:
Pytanie jeszcze czy fotele po FL włożę P&P do przed FL?
Komentarz
-
-
ja u siebie w O1 przed liftem mam fotele z leona cupry w wersji angielskiej , pasowały bez problemuASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Dzięki Panowie za odpowiedź. Niepokoi mnie trochę temat plastików które są po bokach oparcie kanapy. Oglądając kanapy na Alledrogo od FL i przed FL widzę że są one inaczej wyprofilowane. Ewentualnie jeśli tylko wymienię same fotele i kanapę od po FL ( znalazłem takie szare) to czy będzie to się wszystko zgrywać z tymi plastikami i czy jednak będzie trzeba je też wymienić na po liftowe
Komentarz
-
Komentarz