Zgadza się to stukanie występuje kiedy silnik nie jest nagrzany. U mnie jest klimatyzacja półautomatyczna Climatic.
[O1] fotele i kanapa .....
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O1] fotele i kanapa .....
pytanie- czy bez problemu wsadze do OI fotele z Leona z 2003 r? trafiły mi sie fajne pół skórzane, jest to plug & play czy trzeba coś rzeźbić:? jak jest z podłaczeniem poduszek - bezproblemowo ? z góry dzieki za info
-
Komentarz
-
W1Michał, Marek Kwiecien ostatnio takowe wkałdał więc jak pisze JanuszSz, wszytko pasi
Komentarz
-
-
W1Michał, to fakt - bardzo ładnie pasują i wyglądają (ja mam z leona TS z 2005r)
Muszę pomyśleć nad resztą ciemnego wnętrza
A wygląda to tak:
Komentarz
-
W1Michał, dodatkowo pomijając fakt że to p&p to jeszcze z tyłu się robi więcej miejsca na kolana bo nanapa i opracie jest inaczej wyprofilowane niż ori :wink: same plusy
Komentarz
-
Maru 123, zgadza sie, bo tez mam kanape i fotele z Leona sport, ale i w ogole inaczej sie jezdzi tzn. nie rzuca czlowiekiem po calym aucie jak sie szybko w zakrety wchodzi
Komentarz
-
Witam
Panowie czy kanapa od Golfa IV (hatchback/kombi) będzie pasować do Octavii I kombi?
Wyczytałem, że wszystko pasuję ale nie ma wzmianki o rodzaju nadwozia.
Czeka mnie dość daleka trasa po zestaw i muszę mieć pewność czy przypasi.
Dzięki z góry za odpowiedź. Pozdrawiam
Komentarz
-
Były były zdjęcia z Octavii 1 Kombi z zestawem skórzanym czarnym z golfa 4.
Wszystko pasuje lecz zostaje mała szczelina między górną częścią oparcia tylnej kanapy, a plastikiem, który idzie wzdłuż tylnej ostatniej szyby pomiędzy którym chodzi roleta bagażnika w kombi.
Jest to szczelina max 5 cm.
Proszę zdjęcia. To jest z naszego forum :PZałączone plikiOctavia 1 Laurin&Klement 1.9 TDI 110KM
Komentarz
-
-
Korzystając z tematu nie chciał bym zakładać nowego dlatego zapytam tutaj.
W najbliższym czasie planuję zakup skór od RSa. Problem w tym że mam szare tapicerki ( do tego poniszczone) a te RSy co znalazłem są od anglika. Tak więc problem będzie z tapicerkami przednich drzwi.
Chciał bym je wymienić na czarne razem z dolną połową słupka środkowego, listwami progowymi, i bocznymi wykończeniami tylnej kanapy.
Pytanie czy do O1 przed FL założę tapicerki z O1 po FL i ewentualnie czy można przeszczepić je z golfa, leona czy audi.
Z góry dzięki za odpowiedź.
edit:
Pytanie jeszcze czy fotele po FL włożę P&P do przed FL?
Komentarz
-
To co wiem to napiszę.
Przekładanie foteli tapicerki plastików do O1 - nie ma znaczenia czy przed fl czy po fl. Wszystko pasuje.
Tapicerki drzwi nie pasują z innego auta tylko Octavia 1. Plastiki nie wiem ale na logikę myślę, że również nie pasują.Octavia 1 Laurin&Klement 1.9 TDI 110KM
Komentarz
-
ja u siebie w O1 przed liftem mam fotele z leona cupry w wersji angielskiej
, pasowały bez problemu
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
mozgi, Tylko, że pytanie padło w ogóle o co innego :? ...Kolega nic nie wspominał o fotelach bo jak się sam pewnie domyśla - będą pasowały od anglika bo różnicy nie ma żadnej. Jak i również sam zauważył będzie problem z tapicerką przednich drzwi.Octavia 1 Laurin&Klement 1.9 TDI 110KM
Komentarz
-
Dzięki Panowie za odpowiedź. Niepokoi mnie trochę temat plastików które są po bokach oparcie kanapy. Oglądając kanapy na Alledrogo od FL i przed FL widzę że są one inaczej wyprofilowane. Ewentualnie jeśli tylko wymienię same fotele i kanapę od po FL ( znalazłem takie szare) to czy będzie to się wszystko zgrywać z tymi plastikami i czy jednak będzie trzeba je też wymienić na po liftowe
Komentarz
Komentarz