problem z tdi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marcin415
    Classic
    • 2010
    • 4

problem z tdi

Zamieszczone przez _tm_
    Są dużo wygodniejsze, ponieważ mają dłuższe siedzisko i lepsze trzymanie boczne. No i wyglądają dużo lepiej
    a Yarek tak na nie nadawał :lol: :zlosnik:
  • kuad
    Classic
    • 2009
    • 7

problem z tdi

Witam ponownie jestem szczęśliwym posiadaczem octavii I 99r TDI 90km. wczoraj podczas powrotu z pracy do domu miałem przygodę podczas redukcji biegu z 3 na 2 i dodaniu gazu autko nie miało mocy przez chwilkę (jakby było zamulone) po czym wszystko wróciło do normy podobny przypadek miałem dziś, na desce rozdzielczej nie miga żadna kontrolka wskazująca na usterkę czy to coś poważnego jeżeli możecie poradzie coś z góry dziękuje
    sebanek79

Komentarz

• ArturTDI
      Rider
      • 2008
      • 469

miałem coś podobnego u siebie i przycinał sie zawór recyrkulacji spalin (tak mi sie wydaje że to sie tak nazywa)

[ Dodano: Czw 01 Paź, 09 18:12 ]
      ale lepiej niech sie starsi bardziej obeznani w temacie wypowiedza.
      Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA

USŁUGI TRANSPORTOWE

TEL: 531-33-55-77

Komentarz

• Maru 123
        RS
        • 2008
        • 4660

kuad, a to czasem nie sprzegło ci się ślizga? tak jest jak sprzęgło się kończy. jaki przebieg? sprzegło było wymieniane?
        1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• kuad
          Classic
          • 2009
          • 7

przebieg 180.tys ale biegi wchodzą dobrze sprzęgła jeszcze nie robiłem dzisiaj miałem nową sytuacje brak mocy na niskich obrotach przy zimnym silniku po przejechaniu około 200 m i zmiany biegu wszystko wraca do normy myślę że to turbina albo zawór czekam na jakieś rady z góry dziekuje
          sebanek79

Komentarz

Pracuję...