Zamieszczone przez _tm_
problem z tdi
Zwiń
X
-
problem z tdi
Witam ponownie jestem szczęśliwym posiadaczem octavii I 99r TDI 90km. wczoraj podczas powrotu z pracy do domu miałem przygodę podczas redukcji biegu z 3 na 2 i dodaniu gazu autko nie miało mocy przez chwilkę (jakby było zamulone) po czym wszystko wróciło do normy podobny przypadek miałem dziś, na desce rozdzielczej nie miga żadna kontrolka wskazująca na usterkę czy to coś poważnego jeżeli możecie poradzie coś z góry dziękujesebanek79
-
-
miałem coś podobnego u siebie i przycinał sie zawór recyrkulacji spalin (tak mi sie wydaje że to sie tak nazywa)
[ Dodano: Czw 01 Paź, 09 18:12 ]
ale lepiej niech sie starsi bardziej obeznani w temacie wypowiedza.Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA
USŁUGI TRANSPORTOWE
TEL: 531-33-55-77
Komentarz
-
-
przebieg 180.tys ale biegi wchodzą dobrze sprzęgła jeszcze nie robiłem dzisiaj miałem nową sytuacje brak mocy na niskich obrotach przy zimnym silniku po przejechaniu około 200 m i zmiany biegu wszystko wraca do normy myślę że to turbina albo zawór czekam na jakieś rady z góry dziekujesebanek79
Komentarz
-
Komentarz