Leniwiec, daj mi Twojego meila to Ci podeśle cennik i OWU.
[O2] Przedłużenie gwarancji
Zwiń
X
-
Maicroft, rozumiem, że EDC16 to sterownik każdego BKD? hmm w takim razie zasadnym wydaje się zrobienie programu nawet na zwykłej gwarancji;>
co do przedłużenia gwarancji, to w istocie jest to ciekawa propozycja.. na spokojne życie.. szkoda, że nie mamy kogoś z doświadczeniem w egzekwowaniu takiego świadczenia.
Komentarz
-
-
Dzięki, już mam cennik i OWU. OWU jak to w ubezpieczeniach długie i zagmatwane :twisted:
Chciałem je załączyć dla wszystkich zainteresowanych ale się nie daje
Ja miałem 7-8 lat do tyłu rozszerzoną gwarancję na Renault. Ale już nie pamiętam czy było wydane przez same Renault czy zewnętrzną firmę :?
W każdym razie tamto przydało się kilka razy :lol: Dodatkowo jak auto padło mi na wyjeździe to trafiło do najbliższego ASO a ja w zamian miałem auto zastępcze.
W Skoda Life Time chyba nie ma zastępczaka, a przynajmniej nie doczytałem się, co się dzieje jeśli szlag trafi Skodę daleko od domu.Pozdro
Komentarz
-
-
Witka
w jednej z firm w której pracuję, korzystali z VW Lifetime w Allianz w caddy 1.9 tdi. Wymienili dwumasę i naprawiali skrzynię biegów. Sprawa poszła bezproblemowo.Koszty tego ubezpieczenia już się zwróciły, bo naprawa kosztowałaby więcej niż składka Ja sobie też coś takiego na golfa wykupiłem.Golf VI TSI TwinCharged