[O2] Pokrowce do Octavianki II

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zajas
    Rider
    • 2009
    • 631

ja to wziołem od tej strony że wyjąłem przednie fotele z auta, poodkręcałem te plastiki z boku łącznie z demontażem dźwigni do podnoszenia fotela, założyłem pokrowiec po czym poskręcałem wszytsko do kupy i włożyłem spowrotem....impreza kosztowała mnie poł dnia roboty ale na dobrą wódkę zarobiłem.......bo w szynach foteli to normalnie świnka skarbonka była także polecam ten sposób

Komentarz

• bobolino
      Rider
      • 2010
      • 392

A teraz, żeby uprać te pokrowce, należy wyjąć przednie fotele z auta, poodkręcać te plastiki z boku łącznie z demontażem dźwigni do podnoszenia fotela, zdjąć pokrowce, po czym je uprać, a następnie nałożyć pokrowce z powrotem na siedzenia, zamontować przednie fotele w aucie, podokręcać te plastiki z boku, zamontować dźwignię do podnoszenia fotela, poskręcać wszystko do kupy i włożyć z powrotem....impreza będzie kosztowała Cię następne pół dnia roboty, a jak nie daj Boże ktoś wyleje colę na te pokrowce, to należy...
      ...dać se spokój z pokrowcami i jechać do myjni, gdzie za pranie jednego siedzenia biorą 25zł, a za całość 100zł.
      I jak ktoś słusznie wcześniej napisał, to jest auto dla Ciebie, a nie ty dla auta, i Ty pierwszy pierdniesz w siedzenie i Twoje dziecko upierniczy tapicerkę.
      A jak siedzenie od kierowcy się przeciera, to jedź do tapicera - za 100-150zł. zrobią ci siedzenie na TIP-TOP.
      Takie moje zdanie.

Komentarz

• jarobien
        Classic
        • 2010
        • 6

Twelvi, dałeś radę założyć pokrowce czy walczysz jeszcze? Jak założyłeś to daj znać jak zdjąć te plastiki z przednich foteli.

Komentarz

• Zebra
          Classic
          • 2010
          • 2

Witam i odświeżam temat, od niedawna jestem w posiadaniu Octavii 2 :lol: i potrzebuję kupić pokrowce do niej; czy możecie polecić jakąś firmę z okolic Wrocławia?

Komentarz

Pracuję...