rrysio to ty byleś rano, ja byłem po Tobie chyba, jest płasko jest banan zapewne
[O1] Dioda alarmu w drzwiach-wymiana
Zwiń
X
-
[O1] Dioda alarmu w drzwiach-wymiana
witam, alarm posiada 2 diody jedna pod szyba a druga w drzwiach kierowcy z tym ze ta nie dziala- nie swieci po wlaczeniu alarmu a ze jest bardziej widoczna wiec chcialbym sprawdzic czy to napewno dioda. Jak ja wymienic nie rozbierajac tapicerki drzwi? Da sie wyjac taki plastyk w ktorym jest ta dioda? Nie chcialbym czegos polamac. Dzieki
-
-
speede, Dioda w drzwiach nie jest od alarmu. Auta bez alarmu też ją mają. Sygnalizuje ona funkcję SAFE czy jakoś tak. Jak mruga to nie otworzysz drzwi klamką od środka, jak nie mruga ( drugie przyciśnięcie zamykania auta pilotem) to klamką od wewnątrz otworzysz.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez speedepo wlaczeniu centralnego moge od srodka otworzyc tylko te 1 drzwi kierowcy-przednie lewe. Czyli wina jest zamek?A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
a dałeś mu czas żeby się uzbroić :?:
jeżeli tak, pytanie kolejne - czy jest jakakolwiek reakcja alarmu :?: migają światła albo awaryjne :?:
jeżeli tak, to może syrena ma wyłączony kluczykiem dźwięk :?: na "plecach" syrenki zwykle znajduje się przekręcany specjalnym małym kluczykiem wyłacznik dźwiękuTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
sprwdzilem, na sczescie syren dziala, cos nie laczylo widocznie. Co do zmka to musze wymienic ten mikrostyk i przelutowac styki. Wiem ze jest fajny opis jak to zrobic, ale czy ktos z Was to robil? Czy moze lepiej kupic zamek zemiennik za 120 zl?
Po podlaczeniu do vag jest blad::00928 - Locking Module for Central Locking: Front Driver Side (F220)
27-10 - Implausible Signal - Intermittent
Komentarz
-
Komentarz