i jakie osiągi ma ta octa?? bo wygląda bardzo fajnie :wink:
halasliwa tylna klapa
Zwiń
X
-
AKa -
Jak nalejesz oleju silikonowego nic się nie stanie.
Plastik nie lubi produktów ropopochodnych, możesz ewentualnie daś smar biały ( taki do plastykowych łożysk)
Przymocuj kabelki w klapie, może to też być uszczelka
U mnie kiedyś stukała 3-cia lampa od stopu o szybe, warto sprawdzićSeria 188KM/270Nm na 95RON
Komentarz
-
-
Można też wyregulować zamkiem.
Ja tak miałem ,że zamek zaskakiwał mi tyko na raz i musiałem go deczko obniżyć, bo sama klapa była ustawiona równiutko. Wpadłem na to jak zobaczyłem że mi się cały czas świeci lampka w bagażniku. Zamknąłem się w bagażniku i ustawiłem zamek i jest COOL.
Pozdrawiam.TDi i tyle.
Komentarz
-
-
Mam pytanie czy udało Ci się usunąć tą usterke. Jeśli tak napisz jak to zrobiłeś? Mam podobny przypadek tyle że Octavce kombi. Wydaje mi się że to też będzie zamek ale nie wiem jak się to tego zabrać. Z góry dziękuję za odpowiedźZamieszczone przez chester121hmm tablica raczej tez odpada to jest dosyc glosne walenie
)
sprubuje te plastiki po bokach dac do gory
zobaczymy
k
Zaku (2004 Tour Combi - ASV)
Komentarz
-
-
Jedna z niewielu rzeczy które w Okcie mi się nie podobają to właśnie zamykanie klapy- trzeba nieźle pierdyknąć i narobić przy okazji hałasu żeby zamknąć :cry:Jak już jesteśmy przy temacie klapy to mam pytanie o zamykanie :
Czy u was też jak się zamyka to w końcowej fazie leci na dół jak szalona, że jak się jej nie przytrzyma to tak pierdyknie że aż niemiło (zwłaszcza jak się siedzi w aucie) ?
Może u mnie się amorki wyrobiły?
Moja jest nieźle dociążona bo mam maty naklejone żeby nic nie drżało od muzy.... :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Komentarz