Ja robiłem to nie wyjmując fotela. MAsz racje w jankach robią same linki a nie fotele. Ale na 99,9 % poszła ci linka. Nie widze sensu jechania do serwisu bo tam krzykną ok 500zł wiem bo byłem z tym problemem w radomskim serwisie. Tam nie naprawią ci linki tylko wymienią całe oparcie a jak piszesz posiadasz jeszcze poduszke to moze z 700 zł wezma. Wg mnie mało opłacalny interes.
Jak nie wiesz jak zabrać sie za rozbieranie fotela możesz podjechać do mechanika albo lepiej jakiegoś blacharza tylko dobrego i zaufanego żeby nie wkręcił ci że poszło coś co kosztuje 400 zł.
moge ci polecić blacharza w jedlińsku ale nie wiem czy będzie chciał sie tym zając bo ma dużo roboty. Jak nie znajdziesz nigdzie pomocy to za tydzień w sobote będę w radomiu to moge ci ewentualnie pomóc.
Jak nie wiesz jak zabrać sie za rozbieranie fotela możesz podjechać do mechanika albo lepiej jakiegoś blacharza tylko dobrego i zaufanego żeby nie wkręcił ci że poszło coś co kosztuje 400 zł.
moge ci polecić blacharza w jedlińsku ale nie wiem czy będzie chciał sie tym zając bo ma dużo roboty. Jak nie znajdziesz nigdzie pomocy to za tydzień w sobote będę w radomiu to moge ci ewentualnie pomóc.
Komentarz