Zamieszczone przez loru
[O2] Cewki w 1.6 BSE
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez vwojtasA czy orientujesz się może jaki jest koszt takiej cewki oraz na ile średnio wystarcza?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Mam 1.6 fsi i mogę troszkę ponarzekać na cewki, choć to nie wielki kłopot. W 2008r. zmieniłem 2 szt i miesiąc temu zmieniłem następną. Co do kosztów to pewnie ci dużo nie podpowiem bo mieszkam w Sztokholmie ale dla porównania powiem, że wymiana jednej cewki to koszt 1600 koron czyli około 640 zł. A czy ktoś się orientuje ile kosztuje taka przyjemność w Polsce ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mechollMam 1.6 fsi i mogę troszkę ponarzekać na cewki, choć to nie wielki kłopot. W 2008r. zmieniłem 2 szt i miesiąc temu zmieniłem następną. Co do kosztów to pewnie ci dużo nie podpowiem bo mieszkam w Sztokholmie ale dla porównania powiem, że wymiana jednej cewki to koszt 1600 koron czyli około 640 zł. A czy ktoś się orientuje ile kosztuje taka przyjemność w Polsce ?Pozdrawiam wojtas
O2 ambiente 1.6 MPI + LPG LR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vwojtasZamieszczone przez Bigw 1.6 BSE są cewki.
Przy jeździe na LPG fabryczne cewki przed montażem wytrzymują jakieś 10-20kkm.Po wymianie na nowe i pracujące od początku na LPG jakieś 50-80 kkmSUPERB 1.8T LPG (BRC)
OCTAVIA 2FL 1.6 MPI LPG (LR)
Komentarz
-
-
leones
a jakie sa objawy padaki cewek ?? ja juz mam 30 tys na LPGScirocco 1,4 TSI 160 KM by Aligator - Dynosoft
bylo 174,5 PS i 265Nm jest 216,6 PS i 333,5 Nm
http://picasaweb.google.com/liroyek/...60154131398354
Fotografia Ślubna i nie tylko - www.negatyw.co
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leonesZamieszczone przez vwojtasZamieszczone przez Bigw 1.6 BSE są cewki.
Przy jeździe na LPG fabryczne cewki przed montażem wytrzymują jakieś 10-20kkm.Po wymianie na nowe i pracujące od początku na LPG jakieś 50-80 kkm
[ Dodano: Sro 18 Lis, 09 08:12 ]
Zamieszczone przez Bigw 1.6 BSE są cewki.
Wczoraj zdjąłem plastikową pokrywę silnika. Do świec dochodzą przewody wys nap, które wchodzą w coś w rodzaju aparatu zapłonowego. Czy to jest ta cewka o której piszesz?
Przeody jednak są, co prawda bardzo krótkie ale są, więc jak to jest ?Pozdrawiam wojtas
O2 ambiente 1.6 MPI + LPG LR
Komentarz
-
Komentarz