Zamieszczone przez Maicroft
Test droższego paliwa do diesli ?? !!
Zwiń
X
-
Generalnie sam jeżdżę na "lepszych" paliwach - ale tylko ze względu na ich czystość, jakość, itd. Może to naiwne z mojej strony, ale mam nadzięję że przynajmniej to jest prawdą.
:|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wasylI o to im wszystkim chodzi, specjaliści od marketingu tymi swoimi sprytnymi zdaniami wywołuja w nas poczucie, że jak nie nalejesz droszego to silnik ci sie rozkraczy.
Co do silnika, to wątpię aby się "rozkraczył", no chyba że ktoś naleje ewidentny syf od "pana zdzisia". Ale jak rozumiem rozmawiamy tu o normalnych stacjach, a nie o "krzak & Company Inc. "
pozdrawiamJarecki
Octavia II, 2.0 TDI, Elegance
Komentarz
-
-
Maicroft, Ostatnio sprzedawany u mnie olej opałowy lekki mial parametry oleju napedowego. :szeroki_usmiech lacznie z blokada zimnego filtra na poziomie -28 stopni. Tylko siareczka za wysoka, reszta parametrow w srednim zakresie normy(ani wysoko ani nisko) dla ON. Normalnie miodzik. :wink: Tylko ten kolor. :?Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
Dig Dug, Tak, dlatego chce zeby ktos w koncu odwazyl sie i udowodnil ze ON oraz OO to jest to samo lub nie to samo, z taka a taka roznica, a nie jak ma to miejsce w tej chwili ze cisnie sie bajeczki ze to nie pojedzie i takie tam.
Ostatnio gdzies widzialem, jak to pepiki mowia BIO NAFTE i to badziewie jest o 30gr tansze niz zwykle paliwo na tej stacji, a czemu ma sluzyc to nikt nie potrafi powiedziec.
Komentarz
-
Komentarz