AGN drugi właściciel białe combi...drugi właściciel, kupiona początek grudnia 2005 ze stanem licznika 229kkm :-) osobiście przejachałem już 5kkm ...i nic :-) słowem chodzi jak żyleta. Kupiona od firmy poleasingowa :-) zadbana w nienagannym stanie, latała tylko po trasach...a za ile....aż wstyd mówić :-).....noooo ale powiem....CAŁE 6000 PLN :-) ....opłacało się ? :-)
P.S. oczywście nie byłem dwa razy drugim właścicielem :-)
czesc wszystkim!! jestem od niedawna posiadaczem octavii 1.9 TDI 2003r. samochod zostal sprowadzony z niemiec i jak to bywa czesto-gesto ma tylko 1 kluczyk.tak to bywa z handlarzami ktorzy w pospiechu zapominaja o 2 kluczyku.bylem u siebie w ASO SKODA z prosba o dorobienie kluczuka ale chlopaki nie potrafili mi pomoc tlumaczac to ze wysylali zapytanie do niemiec o kody ale niemcy odmowili????????? :cry: zwracam sie do was z pytankiem w jaki inny sposob mozna dorobic 2 kluczyk i go zakodowac.moze ktos ma namiary do ludzi ktorzy sie tym zajmuja.za odpowiedz i pomoc z góry dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!
a czy masz kod immobilaisera (4 cyfry )
jesli nie masz no to chyba zostaje ci tylko prosic ASO
ewentualnie mozesz wymien szafe (na allegro koszt ok 200zl)
bedziesz mial nowy immobiliaser wtedy nie problem zakodowac kluczyki
Ja przerabialem temat doklanie. Za znalezienie kodu do immo w Lodzi trzeba zaplacic od 70 do 150 pln - ja robilem za 70 pln. Dodatkowo kupilem nowa stacyjke z kompletem kluczykow (scyzorykow) + nowe wszystkie zamki (lacznie ze schowkiem) na allegro od czlowieka, ktory ma jest dosc czesto na sprzedaz zaplacilem 140 pln za wszystko. Zapakowane w oryginalne folie - nigdy nie otwierane, wiec nie bylo problemow z transponderami. Zamki i stacyjke wymienilem sam przy okazji malowania klamek pod kolor auta, a w immo rowniez latwo samemu dokodowac nowe dwa kluczyki.
A ostatnio szfagier zlamal kluczyk do alfy (jedyny jaki mial) i faktycznie w Lodzi za 160 pln skopiowali mu ten zlamany kluczyk i po problemie. nawet kolorystycznie byl taki sam.
no fajnie ma duzo pozytywow ale pomysl na zdrowa logike
ja kupowalem scyzoryk w sklepie (nie w ASO) nadodatek u znajomego wiec
sprzedal mi go po cenie hurtowej i zazplacilem cos kolo 160zl takze liczac nawet ze gosciu ma jeszcze tansze zrodlo to nie moze zejsc az tak z ceny
140zl to moze jeden scyzoryk kupic
kiedys slyszalem o takim przekrecie gosciu sprzedawal tanio komplety kluczykow z zamkami
po paru dniach koles zegnal sie z autem :evil: bo pozniej okazalo sie ze sprzedajacy ma zawsze jeden zapasowy komplet kluczykow u siebie :evil:
ale jesli wszystko bedzie z twoimi ok to nic tylko pogratulowac bardzo dobrej tranzakcji!!!! k
Ja tak jak pisalem kupilem ponad rok temu i wszystko bylo zapakowane w oryginalne folie (nie byly rozerwane) a dodatkowo przeciez w immo programujesz okreslona ilosc kluczykow i jak zaprogramuje moje dwa to kod wpisuje sie do transpondera w moich kluczykach i nawet jesli ma kolejne dwa kluczyki to tylko otworzy auto ale juz go nie zapali bo immo zablokuje te kluczyki.
dzieki chlopaki za podpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: w szczegolnosci dla kolegi ktory mi podal link do zakladu w wawie WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!.mysle ze skorzystam z ich uslug jak bede w wawie..tylko chlopaki sie troche cenia.za stan surowy 280 zl plus kodowanie 150 zl.sumka 430 zl moze ktos ma zna tansze zaklady.pozdro dla WSZYSTKICH MANIAKOW OKTAVIII!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH MOC SILNIKOW T D I :!: BEDZIE Z WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DIESLE PONAD WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Komentarz