fajny post... czytając go czułem się jak na jarmarku :wink:
Halogeny - zamontowałem !
Zwiń
X
-
Halogeny - zamontowałem !
W związku z tym, że moja octa to tzw. golas, czyt. classic - zachciało mi się halogenów. Nabyłem na allegro kpl. halogenów made in china ( nazwa handlowa to - SUPER SPORT LAMP FL 1014, H3 55 W ). Wczoraj przygotowałem kratki, a dzisiaj o 9.oo rozpoczął się montaż, poprowadziłem kable, zamontowałem przekaźnik, włącznik a znajomy elektryk podłączył ( do prądu się nie zbliżam - bo się nie znam ). Efekt końcowy na fotach - jestem zadowolony. k
-
-
mi sie podoba nie wiem jak tam wykonanie. Jak bys miał ksenony i w halogeny zapodać ksenonki to fajny efekt jest ))
P.S. Jak te halogeny włączasz???? Trzeba było podpiąc pod tylni halogen bo i tak tylni sie żadku używa i by było bez zbędnych przełączników
POZDRO!Załączone pliki152 KM/342,8 Nm
ARL, FMIC, dostroił Masters Tuning
Komentarz
-
-
ja mam takie pytanie OT
zauwazylem ze masz wycieraczki plaskie
jakiej firmy i ile juz pracuja u ciebie
czy jestes zadowolony?????
kupione w październiku 2004
właśnie się kończą i wymieniam na takie same - po raz pierwszy wyciaraczki wystarczyły mi tak długo :shock: ( ok 20000 km )
Komentarz
-
-
swieca fajnie ale zamontowanie jakos mi niepodchozi,ale to nie mi ma sie podobac tylko włascicielowi k
pozdrawiam-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
dobrze ściągają wode itp?
swieca fajnie ale zamontowanie jakos mi niepodchozi,ale to nie mi ma sie podobac tylko włascicielowi
Zastanawiam się aby je przykręcić do wew. otwotu do zderzaka i zrobić większe otwory w kratce ale nie wiem jak to będzie wyglądać.
Na razie tak zostaje :wink:
Komentarz
-
-
"tomi98" a moze pokombinowalbys z taki halogenami od nowej octavi.Nie wiem czy tak jest napewno ale wydaje mi sie ich ksztalt jest troche zblizony do tego zderzaka ktory ty masz. Znajac zycie pewnie nie beda pasowaly idealnie ale od czego wkoncu jest inwencja tworcza Zycze udanych projektow Pozdro
Komentarz
-
-
"tomi98" a moze pokombinowalbys z taki halogenami od nowej octavi.Nie wiem czy tak jest napewno ale wydaje mi sie ich ksztalt jest troche zblizony do tego zderzaka ktory ty masz. Znajac zycie pewnie nie beda pasowaly idealnie ale od czego wkoncu jest inwencja tworcza Zycze udanych projektow Pozdro
albo umiesc je za srodkowa kratka w dzien nie bedzie sie zucac w oczy a w nocy swiecic bedzie tak samo jak teraz
a i jeszcze jedno pytanko jakie masz zarowki bo bardzo bialo swieca przy tych halogenach
Komentarz
-
-
Re: Halogeny - zamontowałem !
Zamieszczone przez tomi98....Efekt końcowy na fotach - jestem zadowolony. kByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Re: Halogeny - zamontowałem !
Zamieszczone przez tomi98Efekt końcowy na fotach - jestem zadowolony. k
2. Wyłącz światła drogowe i zrób fotkę jak świecą same halogeny - IMHO to gadżet, a pożytek z nich na drodze taki jak z diodowych postojówek.
Trzeba było nie kombinować, kupić lepsze żarówki H3 do halogenów i efekt byłby o wiele bardziej widoczny. Tak uważam, ale mogę się mylić.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ===Tomy===Trzeba było nie kombinować, kupić lepsze żarówki H3 do halogenów i efekt byłby o wiele bardziej widoczny. Tak uważam, ale mogę się mylić.
ps. wersja octy w podpisie :shock:
Zamieszczone przez MasmoMoże zdjęcie ze środka na strumień światła.
może wkrótce uda mie się pójść na urlop - to wtedy zrobię foty.
ps. moje halogeny, może nie są rewelacyjne - ale spełniają zadanie jakie założyłem ( czyli w czasie mgły mają poszerzyć pole widzenia i wspomóc fabryczne oświetlenie)
Komentarz
-
-
nie to zebym sie czepial ale na pierwszym zdjeciu to jakos tak krzywo
na zdjeciach efekt fajowypablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sławek_wketome - napisał
Ja zamontowałem z Milotecu . Przełącznik dałem w miejsce zaślepki koło przycisku otwierania wlewu paliwa.
Miałeś jakąś mega zniżkę :?: bo te halogeny milotecu kosztują przecież 650 zł
Komentarz
-
Komentarz