ja podjechalem do VW i od strzalu dali zilona nawet nie placilem bylo to w pazdzierniku jetta jutro znowu sie tam wybieram wiec ci napisze jak to aktualnie wyglada
Amortyzatory - pilne!!
Zwiń
X
-
Amortyzatory - pilne!!
Witam,
Mam możliwość kupienia amortyzatorów nówki szt kompletne ze śrubami, nigdy nie założone. Miały być wymienione ale autko sprzedane i leżą tak przez pół roku.
Pytanko - czy to nie wpływa źle na ich stan, że sobie tak leżą te pół roku + pewnie jeszcze coś może w sklepie leżały????
Bardzo proszę o pilną odpowiedź :-)
Pozdrawiam
-
-
warto wiedzieć "czy pająki ich gdzieś nie ciągałY?"
jeżeli są "szczelne" i nie skorodowane, czyli przechowywane w odpowiednich warunkach to ok.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Wiadomo , że nie każdy z nas jest "techniczny", ale nie logicznym jest myślenie że leżące przez rok amortyzatory mogą się zestarzeć- to co ja mogę powiedzieć o amortyzatorach n.p. w żony VW gdy te maja 6 lat i 180 000km. przebiegu i na luzie przeszły nie dawno przegląd rejestracyjny.TF - VW New Beetle 19 TDI ALH, Berlingo HDI MODUTOP[sprzedany], Peugeot 306 1600, C-MAX.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SMUTNYINDYKVW gdy te maja 6 lat i 180 000km. przebiegu i na luzie przeszły nie dawno przegląd rejestracyjny.
Komentarz
-
Komentarz