Witam serdecznie, bo jest to mój pierwszy post na tym forum
Na początku z góry dziękuję za kopalnie wiedzy, jakim było przeczytanie pierwszych 200 stron na więcej nie miałem na razie czasu...
Do rzeczy - zamierzam kupić nową Skodę Octavię Tour 1.9 TDI w konkretnej, wybranej przez mnie konfiguracji. Z dealrów wrocławskich znam tylko ten na Grunwaldzkiej. Czy ktoś spośród forumowiczów działających w sprzedaży jest zainteresowany przedstawieniem swojej, jak najbardziej atrakcyjnej oferty. Sprawa jest dość pilna i dotyczy kupna auta w leasingu, z homologacją ciężarową. O szczegółach chętnie poinformuję na priva.
Z góry dziękuję za pomoc. Dziękuję za masę informacji, które pomogły wybrać właścicwy model i jeśli tylko sprawa dobiegnie końca i stanę się szczęśliwym posiadaczem Octavii - macie nowego klubowicza
sprawdz u dealera w krakowie, tam maja atrakcyjne oferty cenowe. Najlepiej jest sobie sciagnac liste dealerow skody i samemu podzwonic ( oni miedzy soba niezbyt chetnie wspolpracuja)
Daj sobie spokój z salonami we Wrocławiu - ten temat przerabiałem rok temu. Sprzedawcy w Elcarze zrobili na mnie najlepsze wrażenie (najgorsze Centrum-TMT, poźniej podpadli drugi raz przy wymianie oleju). Ostatecznie najlepsza oferta i najbardziej konretna rozmowa nt 1.4TSI była w Krakowie i tam też auto zostało zakupione.
Dzieki za podpowiedzi. W ogóle się nie nastawiam na Wrocław - zobaczymy, co wyjdzie. Póki co wysłałem wiadomość do Danielcia (Kraków). Zobaczymy, jak to się dalej potoczy.
Co do przyszłości - gdzie najlepiej serwisować auto? Bo że weźmiemy Toura I kombi TDI to już jest więcej niż pewne. Pytanie u kogo i za ile?
Przy okazji - jaka wersja silnika jest w tej chwili serwowana w 1.9 TDI rocznik 2009. Chodzi mi o te trzyliterowe skróty, których jest w cholerę i więcej. Nawet na forum nie znalazłem konkrtetnego wyjaśnienia, przerabiając posty w tym dziale do połowy.
Dzięki za info. Dzięki za pomoc. Już nie mogę się doczekać wstąpienia do klubu i przejażdzki nowym autem. Nie posiadając auta jeszcze już czuję wielką sympatię do Klubowiczów - fajne uczucie. Dzięki za wszystkie godziny spędzone przed monitorem! :P
Przy okazji - jaka wersja silnika jest w tej chwili serwowana w 1.9 TDI rocznik 2009. Chodzi mi o te trzyliterowe skróty, których jest w cholerę i więcej. Nawet na forum nie znalazłem konkrtetnego wyjaśnienia, przerabiając posty w tym dziale do połowy.
AXR - nie sugeruj się suchymi danymi, przeważnie mają trochę więcej niż w papierach
1.9 TDI rulezzz...
Było 116.6HP 287,4Nm Jest 139,6HP 325,5 Nm
Beżowa strzała kombi
Dzięki wielkie za odpowedzi i podpowiedzi - jest to bardzo miłe Już czuję się jak w nowej rodzienie, a z Danielciem próbuję się skontaktować. Jak coś zaskoczy - na pewno dam znać!
Dzięki wielkie S-E-B-E-B. Na pewno się przyda - już udało mi się nawiązać kontakt mailowy i czekam na odpowedź. Ale superancko - do lutego mam nadzieję reklamować OCP naklejką na nowej Octavii :P !!
Pozdrowienia
[ Dodano: Pon 21 Gru, 09 16:33 ]
WItam ponownie!
Dzięki wielkie za pomoc raz jeszcze. Kontakt z Danielciem nawiązany, rzetalna i fachowa obsługa, złożenie zamówione (dzisiaj! no i teraz trza już tylko czekać cierpliwie na auto! Na pewno będę się odzywał jak już będzie do odbioru! Póki co wielkie, wstępne podziękowania dla Was i Danielcia.
Komentarz