kupno Skody Octavii Tour we Wrocławiu - pilne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lambert
    Classic
    • 2010
    • 8

mati160, fajna jest, szerokości
    Tylko doczyść jeszcze wnętrze :roll:
  • misiakuu
    Classic
    • 2009
    • 5

Witam serdecznie, bo jest to mój pierwszy post na tym forum

Na początku z góry dziękuję za kopalnie wiedzy, jakim było przeczytanie pierwszych 200 stron na więcej nie miałem na razie czasu...

Do rzeczy - zamierzam kupić nową Skodę Octavię Tour 1.9 TDI w konkretnej, wybranej przez mnie konfiguracji. Z dealrów wrocławskich znam tylko ten na Grunwaldzkiej. Czy ktoś spośród forumowiczów działających w sprzedaży jest zainteresowany przedstawieniem swojej, jak najbardziej atrakcyjnej oferty. Sprawa jest dość pilna i dotyczy kupna auta w leasingu, z homologacją ciężarową. O szczegółach chętnie poinformuję na priva.

Z góry dziękuję za pomoc. Dziękuję za masę informacji, które pomogły wybrać właścicwy model i jeśli tylko sprawa dobiegnie końca i stanę się szczęśliwym posiadaczem Octavii - macie nowego klubowicza

m.

Komentarz

• krzys301
      Ambiente
      • 2007
      • 244
      • Octavia I (1U2)
      • BFQ 1.6 MPI 102 KM

sprawdz u dealera w krakowie, tam maja atrakcyjne oferty cenowe. Najlepiej jest sobie sciagnac liste dealerow skody i samemu podzwonic ( oni miedzy soba niezbyt chetnie wspolpracuja)

Komentarz

• GeorgeF
        Drive
        • 2009
        • 60

Osobiście polecam Ci salon na Armii Krajowej. Super obsługa. Wybór jednak należy do Ciebie.
        O1 Tour 2009, 1.6 BFQ.

Komentarz

• jacog
          Rider
          • 2008
          • 420
          • Felicia I (6U1)

Daj sobie spokój z salonami we Wrocławiu - ten temat przerabiałem rok temu. Sprzedawcy w Elcarze zrobili na mnie najlepsze wrażenie (najgorsze Centrum-TMT, poźniej podpadli drugi raz przy wymianie oleju). Ostatecznie najlepsza oferta i najbardziej konretna rozmowa nt 1.4TSI była w Krakowie i tam też auto zostało zakupione.

Komentarz

• blackrs
            RS
            • 2008
            • 4826
            • Superb II combi (3T5)
            • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

napisz do naszych forumowych dilerów niech ci rzedstawia swoja opcje albo najlepiej jak oni sie tu zgłosza zebych ich nie szukac :P
            BYŁA o1 rs
            BYŁA o2 1.6
            JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• megon
              Rider
              • 2009
              • 303

Ja kupiłem też na Armii Krajowej w Galu

Komentarz

• misiakuu
                Classic
                • 2009
                • 5

Witam serdecznie,

Dzieki za podpowiedzi. W ogóle się nie nastawiam na Wrocław - zobaczymy, co wyjdzie. Póki co wysłałem wiadomość do Danielcia (Kraków). Zobaczymy, jak to się dalej potoczy.

Co do przyszłości - gdzie najlepiej serwisować auto? Bo że weźmiemy Toura I kombi TDI to już jest więcej niż pewne. Pytanie u kogo i za ile?

Przy okazji - jaka wersja silnika jest w tej chwili serwowana w 1.9 TDI rocznik 2009. Chodzi mi o te trzyliterowe skróty, których jest w cholerę i więcej. Nawet na forum nie znalazłem konkrtetnego wyjaśnienia, przerabiając posty w tym dziale do połowy.

Dzięki za info. Dzięki za pomoc. Już nie mogę się doczekać wstąpienia do klubu i przejażdzki nowym autem. Nie posiadając auta jeszcze już czuję wielką sympatię do Klubowiczów - fajne uczucie. Dzięki za wszystkie godziny spędzone przed monitorem! :P

Pozdrawiam

Komentarz

• endryu
                  RS
                  • 2006
                  • 3773
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • CAXA 1.4 TSI 122 KM

TDI jest jedna wersja silnikowa http://www.skoda-auto.pl/pl/modele-o...avia-tour.html dane w pdf-ie
                  O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
                  O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
                  =================================================

Komentarz

misiakuu,

zadzwoń do użytkownika danielcio - jest z Krakowa. Ja u Niego kupiłem, bo zrobił najlepszą ofertę i jechałem po auto z Warszawy.
                    To jego namiary: http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=5900

Komentarz

• Woytas
                      Rider
                      • 2008
                      • 279

Potwierdzam - Kraków to chyba najlepsze miejsce na zakup i odbiór samochodu :wink:

Komentarz

• martinl
                        Ambiente
                        • 2006
                        • 133
                        • Octavia III (5E3)
                        • DADA 1.5 TSI 150 KM

Zamieszczone przez misiakuu
                        Przy okazji - jaka wersja silnika jest w tej chwili serwowana w 1.9 TDI rocznik 2009. Chodzi mi o te trzyliterowe skróty, których jest w cholerę i więcej. Nawet na forum nie znalazłem konkrtetnego wyjaśnienia, przerabiając posty w tym dziale do połowy.
                        AXR - nie sugeruj się suchymi danymi, przeważnie mają trochę więcej niż w papierach
                        1.9 TDI rulezzz...
                        Było 116.6HP 287,4Nm
                        Jest 139,6HP 325,5 Nm
                        Beżowa strzała kombi

Komentarz

• misiakuu
                          Classic
                          • 2009
                          • 5

Dzięki wielkie za odpowedzi i podpowiedzi - jest to bardzo miłe Już czuję się jak w nowej rodzienie, a z Danielciem próbuję się skontaktować. Jak coś zaskoczy - na pewno dam znać!

Pozdrawiam!

Komentarz

misiakuu To tel do danielcia - 501 056 142.

Komentarz

• misiakuu
                              Classic
                              • 2009
                              • 5

Dzięki wielkie S-E-B-E-B. Na pewno się przyda - już udało mi się nawiązać kontakt mailowy i czekam na odpowedź. Ale superancko - do lutego mam nadzieję reklamować OCP naklejką na nowej Octavii :P !!

Pozdrowienia

[ Dodano: Pon 21 Gru, 09 16:33 ]
                              WItam ponownie!

Dzięki wielkie za pomoc raz jeszcze. Kontakt z Danielciem nawiązany, rzetalna i fachowa obsługa, złożenie zamówione (dzisiaj! no i teraz trza już tylko czekać cierpliwie na auto! Na pewno będę się odzywał jak już będzie do odbioru! Póki co wielkie, wstępne podziękowania dla Was i Danielcia.

Pozdrawiam!

Komentarz

Pracuję...