marc!n, sprężyny najmocniejsze, i tak jak odbiją za mocno to siłownik przyhamuje klapę, a siłowniki mogły by być mocniejsze ale zwykłe nowe będą ok(480N)
zmiana licznika
Zwiń
X
-
zmiana licznika
witam, przymierzam sie do kupna octavi rs w uk i mam pyt czy mozna do niej wsadzic wskazniki z golfa albo leona, ktore maja 100kmh na srodku skali i maja pelny komp, w octavi nie ma tego komp na srodku wogole, pozdro
[ Dodano: Nie 13 Gru, 09 19:52 ]
zapomnialem dodac ze octavia 2002r
-
-
Przemyśl to jeszcze. Jakiś 2 tygodnie temu miałem dylemat RS czy TDI. Przejechałem się w sumie kilkoma Oktavkami i szczerze RS mnie rozczrował - spodziewałem się więcej (fakt, że była to chyba wersja najsłabsza). Z ciekawości przejechałem się też TDS - to dopiero czołg. 8)
Ostatecznie zdecydowały koszty utrzymania. W UK RS AFAIR startuje od 13 grupy ubezpieczeniowej gdzie TDI, który w tej chwili mam to grupa 7 (gdzie np. GOLF 3 1.4 to grupa 6). Paliwo do RS to też jakieś 60-80% więcej niż do TDI (tak wynika z moich porównań na Motostat czy Spritmonitor dla warunków jazdy jak dla mnie, czyli ~90% poza miastem, rzadko po autostradzie). Jak z serwisowaniem już nie zdążyłem sprawdzić - gdy wsiadłem do mojej O1 wiedziałem, że to ta. :wink:
Komentarz
-
Komentarz