[O2] OCTAVIA 2 BERLIN- co to za wersja.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cossac
    Drive
    • 2010
    • 56

chyba 208000 Ale to chyba bo ile w Niemczech cofnęli to nie wiem
  • heretyk
    Rider
    • 2009
    • 549
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Witam!

Znalazlem w necie octavie II 1.9Tdi z 2006 roku. oznaczona jest jako model "Berlina" Samochod stoi w hiszpanii i podejrzewam ze to jakas wersja na ichniejszy rynek, podobnie jak polski mint. Wyglada na Ambiente, tylko chcialbym wiedziec co jeszcze dozucili, moze ktos sie orientuje, bo ja ani w necie ani w etce nic nie znalazlem.
    Zostały mi czesci, po szkodniku:
    VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
    Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

• piotrek_os
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8160
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

heretyk, masz jakie foty link itd.? łatwiej będzie cos ocenic
      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• abstinent
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 4842
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Znalazłem coś takiego

Komentarz

• Tomaszek
          RS
          S_OCP Member
          • 2008
          • 1545
          • Citroen

heretyk Berlina to potocznie po naszemu było określenie limuzyny(teraz to sedan,liftback,hatchback),ale przypuszczam że o to chodzi!

Komentarz

• heretyk
            Rider
            • 2009
            • 549
            • Octavia III (5E3)
            • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Tomaszek
            heretyk Berlina to potocznie po naszemu było określenie limuzyny(teraz to sedan,liftback,hatchback),ale przypuszczam że o to chodzi!
            aaaa ja zrozumialem ze to model wersji wyposazeniowej:-) w takim razie temat zamykamy...
            Zostały mi czesci, po szkodniku:
            VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
            Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

• chopin
              Ambiente
              • 2009
              • 212

oto cytat z encyklopedii interii:
              S. osobowe dzieli się zwykle wg formy nadwozia na s. typu: sedan (wł. berlina) - 4-6-osobowe, 2- lub 4-drzwiowe; hatch-back (ob. bardzo popularne) - 3- lub 5-drzwiowe, z pochyloną ukośnie tylną ścianą i umieszczoną w niej, podnoszoną klapą drzwi; kombi (amer. stationwagon, franc. break) - zwykle z przedłużoną wzdłuż linii dachu częścią tylną i dodatkowymi drzwiami z tyłu; kabriolet - s. 4-6-osobowy, o składanym dachu i chowanych słupkach okien bocznych; coupe - w zasadzie dwumiejscowy, posiadający jednak z tyłu dwa pomocnicze miejsca siedzące; roadster (franc. spider) - dwumiejscowy z dachem stałym lub składanym jak w kabriolecie albo sztywnym zdejmowanym; torpedo - bez dachu i szyb bocznych oraz z kładzioną szybą przednią; limuzyna - o luksusowym, obszernym nadwoziu, w którym kierowca oddzielony jest od pasażerów szybą. :lol:

Komentarz

Pracuję...