chyba 208000 Ale to chyba bo ile w Niemczech cofnęli to nie wiem
[O2] OCTAVIA 2 BERLIN- co to za wersja.
Zwiń
X
-
[O2] OCTAVIA 2 BERLIN- co to za wersja.
Witam!
Znalazlem w necie octavie II 1.9Tdi z 2006 roku. oznaczona jest jako model "Berlina" Samochod stoi w hiszpanii i podejrzewam ze to jakas wersja na ichniejszy rynek, podobnie jak polski mint. Wyglada na Ambiente, tylko chcialbym wiedziec co jeszcze dozucili, moze ktos sie orientuje, bo ja ani w necie ani w etce nic nie znalazlem.Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
-
-
Zamieszczone przez Tomaszekheretyk Berlina to potocznie po naszemu było określenie limuzyny(teraz to sedan,liftback,hatchback),ale przypuszczam że o to chodzi!Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
oto cytat z encyklopedii interii:
S. osobowe dzieli się zwykle wg formy nadwozia na s. typu: sedan (wł. berlina) - 4-6-osobowe, 2- lub 4-drzwiowe; hatch-back (ob. bardzo popularne) - 3- lub 5-drzwiowe, z pochyloną ukośnie tylną ścianą i umieszczoną w niej, podnoszoną klapą drzwi; kombi (amer. stationwagon, franc. break) - zwykle z przedłużoną wzdłuż linii dachu częścią tylną i dodatkowymi drzwiami z tyłu; kabriolet - s. 4-6-osobowy, o składanym dachu i chowanych słupkach okien bocznych; coupe - w zasadzie dwumiejscowy, posiadający jednak z tyłu dwa pomocnicze miejsca siedzące; roadster (franc. spider) - dwumiejscowy z dachem stałym lub składanym jak w kabriolecie albo sztywnym zdejmowanym; torpedo - bez dachu i szyb bocznych oraz z kładzioną szybą przednią; limuzyna - o luksusowym, obszernym nadwoziu, w którym kierowca oddzielony jest od pasażerów szybą. :lol:
Komentarz
-
Komentarz