pomysl forumowych kolpakow coraz bardziej mi sie podoba, byla juz taka akcja?
Ukradli, a takie ładne byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez piernikMi w poprzednim aucie ukradli 2 szt kołpaków :shock: od strony kierowcy która nie była oświetlona przez latarnię. Co najśmieszniejsze były to typowe marketowe kołpaki za bodajże 10 zł szt :lol: :lol: . Poziom inteligencji złodzieja = ilość ukradzionych kołpaków.
Komentarz
-
-
13 lat ojciec miał starą Sierrę którą pieścił, i pod koniec jakiś gnój też sobie złupił komplet oryginałów. 13 lat jeździło i nikogo nie kusiło. Głupi złodziej nawet na marketowe kapsle z napisem "Turbo Tunning" (czy cos podobnego) się porwie.
JamesMarshall, ten spaślak z Twojego linku tak się juz nażarł za kradzione że trzeba go było skuć dwoma kompletami kajdanków :shock:Artur
Komentarz
-
-
prawda jest taka, że nie ma to jak parkować kolo akademii zwłaszcza od Smoluchowskiego- tam nie ma dnia żeby cos komuś nie skubnęli :evil:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
r2r przykre to, ale prawdziwe. Napasiony na cudzym, chociaż mówią, że nie tuczy. Mam nadzieję że w pierdlu masa mu spadnie na cienkim państwowym wikcie, a jedyne czym będzie sobie mógł pojeździć to filcowe kapcie z muzeum[1] Octavia Kombi 1.9TDI, 2001, 81kW [110KM], AHF,
[2] Octavia 1.9TDI, 2004, 81kW [110KM], ASV,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez malgoskakademiki PG na Wyspiańskiego
za moich czasów to tam tylko piwo kradli jak ktos w aucie zostawiłprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez malgoskakademiki PG na Wyspiańskiego
za moich czasów to tam tylko piwo kradli jak ktos w aucie zostawiłByło, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Odświeżam wątek, bo mi ukradli kołpaki, wszystkie 4 oryginalne... We Wrocławiu, pod moim blokiem samochód zostawiłem...
Teraz się mocno zastanawiam, czy kupować w ogóle jakieś kołpaki. Mam felgi stalowe czarne. - Jeździcie z kołpakami czy bez?
A na policję coś takiego zgłaszaliście jak Wam ukradli? Znając polską policję to mi się nie chce czasu tracić... Pamiętam jak mi rower ukradli, to się głupi zgodziłem, żeby protokołu oficjalnego nie spisywali, bo im to by statystyki pogorszyło, tylko notatkę sobie w jakiś tam zeszycie spisali i pewnie nigdy więcej jej nie przeczytali...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KrzysiekWOdświeżam wątek, bo mi ukradli kołpaki, wszystkie 4 oryginalne... We Wrocławiu, pod moim blokiem samochód zostawiłem...
Teraz się mocno zastanawiam, czy kupować w ogóle jakieś kołpaki. Mam felgi stalowe czarne. - Jeździcie z kołpakami czy bez?
A na policję coś takiego zgłaszaliście jak Wam ukradli? Znając polską policję to mi się nie chce czasu tracić... Pamiętam jak mi rower ukradli, to się głupi zgodziłem, żeby protokołu oficjalnego nie spisywali, bo im to by statystyki pogorszyło, tylko notatkę sobie w jakiś tam zeszycie spisali i pewnie nigdy więcej jej nie przeczytali...superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Też się zastanawiałem nad jakimiś kołpakami po zmianie na koła zimowe.
Ale dałem sobie spokój. Do widoku stalówek przywykłem :P
A jak bym kupił jakieś ładne, to pewnie zaraz bym się ich pozbył.
Tak że myślę że nie warto kupować. Tym bardziej jak się parkuje gdzieś pod blokiem.Była O1 AGR
Jest O1FL ALH
Komentarz
-
-
witam w klubie
Mi również zawineli właśnie kołpaki z zimówek
Nie było łatwo kupić, bo wszędzie do 15', a ja mam 16'
Pocieszyłem się jeden sezon i tyle mojego
Widać jak postanowiłem sprzedać to auto mnie (a właściwie żonkę) opuszcza powoli, po kołpaku... później mi drzwi zawiną :szeroki_usmiechbyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez malgoskZamieszczone przez piernikMi w poprzednim aucie ukradli 2 szt kołpaków :shock: od strony kierowcy która nie była oświetlona przez latarnię. Co najśmieszniejsze były to typowe marketowe kołpaki za bodajże 10 zł szt :lol: :lol: . Poziom inteligencji złodzieja = ilość ukradzionych kołpaków.
Komentarz
-
-
Zastanawiałem się nad kupnem kołpaków do nowych felg stalowych. Pomijam fakt czy miałyby być to oryginalne czy nie kołpaki. Zdecydowałem się jednak jeździć bez kołpaków ze względu na przyśpieszoną korozję felgi w miejscu jej styku z mocowaniem kołpaka.Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Gość
ja w zalozeniu mialem jezdzic bez kolpakow (tak mi sie podobalo najbardziej) i narazie tak jest, powaznie zastanawiam sie nad nimi, ale poki co nie kupuje, mam odnowione czarne felgi i miedzy innym przez wieksza poddatnosc na rdze nie kupilem. pozatym jakos fajnie czarne felgi obsypane sniegiem wygladaja . poki co zrezygnowalem, ale zawsze to jakies urozmaicenie by bylo.
A na miejscu kolegi moze darowalbym sobie oryginaly skoro juz jedne zniknely, na allegro jest cala masa kolpakow wygladajacych naprawde fajnie za wiele nizsza cene, a co najwazniejsze one nie ciesza sie wzieciem jak fabryczne kolpaczki.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Golas27a co najwazniejsze one nie ciesza sie wzieciem jak fabryczne kolpaczki
Ogólnie miał mega pecha do tego paska , raz wpakowali mu sie do środka wywalając wkładke a za drugim razem auto zniknęło spod bloku :roll:Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
Komentarz