Zamieszczone przez golibroda
[O2] Lampka w drzwiach....
Zwiń
X
-
[O2] Lampka w drzwiach....
Witam!
Jak wiecie wymieniam tapicerke w Mint. Zakupione boczki maja lampki zamiast odblaskow (jak to mialem originalnie). Postanowilem doposazyc czeszke o ten skromny bajer. Mam lampke, mam wtyczke, mam piny i kabel teraz tylko powiedzcie gdzie to podlaczyc?
Jak to jest fabrycznie robione? Najchetniej zrobilbym to tak jak producent coby nie rzezbic...Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
-
-
Nie no wiazki nie ma, bo wtedy bylo by plug & play. Mimo wszystko jakos nie chce mi sie wierzyc zeby nie bylo gdzies na drzwiach pinu z +12V pojawiajacym sie po ich otwarciu, Jednak troche tam kabli jest, ale jak faktycznie trzeby przeciagac przez drzwi np. ze skrzynki bezpiecznikow to ja temat olewam...Zostały mi czesci, po szkodniku:
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Pewnie prosciej, ale ze wzgledu na czas temat zostal pozucony... Samochodem musze jezdzic a sciaganie kolejny raz tapicerki wiaze sie z pekajacymi kolkami, wiec nie bede tego sciagal 5 razy... Dzieki mimo wszystko za pomoc!Zamieszczone przez piotrek_gdyheretyk, a nie prościej kupić wiązkę pod lampkę?Zostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
-
no ale kable też jakoś trzeba pociągnąćZamieszczone przez heretyksciaganie kolejny raz tapicerki wiaze sie z pekajacymi kolkamprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Tak , tak... Tylko ja myslalem ze prad jest juz na drzwiach. Np. jest cos takiego jak Tuersteuergeraet. Wychodza z tego dwie kostki. Jedna do elektrycznej szyby, druga ma duzo wolnych pinow wiec myslalem ze tam cos jest. Jako ze mam lampke oraz wtyczke do niej myslalem ze cos poskladam. Skoro jednak trzeba ciagnac przez drzwi to zrobie to na spokojnie jak bedzie cieplej. Kupie wiazke i bedzie jak fabryka....Zamieszczone przez piotrek_gdyno ale kable też jakoś trzeba pociągnąćZamieszczone przez heretyksciaganie kolejny raz tapicerki wiaze sie z pekajacymi kolkamZostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
Komentarz