Zamieszczone przez golibroda
[O2] Lampka w drzwiach....
Zwiń
X
-
[O2] Lampka w drzwiach....
Witam!
Jak wiecie wymieniam tapicerke w Mint. Zakupione boczki maja lampki zamiast odblaskow (jak to mialem originalnie). Postanowilem doposazyc czeszke o ten skromny bajer. Mam lampke, mam wtyczke, mam piny i kabel teraz tylko powiedzcie gdzie to podlaczyc?
Jak to jest fabrycznie robione? Najchetniej zrobilbym to tak jak producent coby nie rzezbic...Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
-
-
Nie no wiazki nie ma, bo wtedy bylo by plug & play. Mimo wszystko jakos nie chce mi sie wierzyc zeby nie bylo gdzies na drzwiach pinu z +12V pojawiajacym sie po ich otwarciu, Jednak troche tam kabli jest, ale jak faktycznie trzeby przeciagac przez drzwi np. ze skrzynki bezpiecznikow to ja temat olewam...Zostały mi czesci, po szkodniku:
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyheretyk, a nie prościej kupić wiązkę pod lampkę?Zostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez heretyksciaganie kolejny raz tapicerki wiaze sie z pekajacymi kolkamprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez heretyksciaganie kolejny raz tapicerki wiaze sie z pekajacymi kolkamZostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
Komentarz