[O2] Trzeszczenie foteli w O2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kaliber09
    Classic
    • 2010
    • 16

Zamieszczone przez Maicroft
    Edycja, kolor tematu i tam zmieniasz. Juz przestawilem.
    Dzięki
  • RS
    Ambiente
    • 2009
    • 238

Witam
    Czy Wam w O2 FL trzeszczy fotel przy siadaniu ( oparcie ) . Auto mam nowe , wiec nie powinno mieć miejsca na takie odgłosy . Fakt iz najbardziej trzeszczy jak auto postoi na mrozie , lecz czy tak ma być ?( porzednie moje auto - dwie klasy nizej i nic nie trzeszczało przez 6 lat eksploatacji ) > Czy Waszym zdaniem powinienem udac się do ASO - czy sie raczej nie wygłupiać ?. Przyznam szczerze drażni mnie to iz nowe auto ma trzeszczące siedzenia . :evil:

Komentarz

• _tm_
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 2333
      • Superb III (3V3)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
      • CDAA 1.8 TSI 160 KM
      • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

U mnie nie trzeszczy.
      S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
      Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
      -------------------------------------------------------------------------
      O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
      O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
      O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

• Quest
        Ambiente
        • 2009
        • 232

Re: Trzeszczenie foteli w O2

Zamieszczone przez RS
        Czy Waszym zdaniem powinienem udac się do ASO?
        Oczywiście... może coś haczy, blokuje albo masz prezent w postaci dodatkowych spawów...
        Człowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.

Komentarz

• RS
          Ambiente
          • 2009
          • 238

Nie wytrzymałem. Pojechałem do ASO . Pan serwisant chyba juz wiedział o co chodzi bo bez zmruzenia oka umówił mnie na serwis . Mają cos poprawiac w ułozeniu gąbek itd . Czy ktoś miał juz takie zdarzenie i możę podzielic sie uwagami . Przyznam szczerze trochę się obawiam . ASO - owszem moze i robi ( z róznym skutkiem ) mechanike i elektrykę , ale od tapicerki jest tapicer - nie sądze ze ASO zatrudnia takowego

[ Dodano: Wto 19 Sty, 10 03:31 ]
          Jestem juz po wizycie w ASO . Trzeszczenie usunięto . Co sie okazało fotele do Octy są robione w Bułgarii i to wyjasnia wszystko . Nie włozyli w fabryce tzw fizeliny pomiędzy gąbką i plastikowym oparciem- podczas ruchów gąbka ocierała o plastik i paskudnie trzeszczała . Fachura z ASO Bednarek podobno to włożył i jest OK . Na razie jestem zadowolony - cisza jak makiem zasiał . Zobaczymy co dalej - Plus dla ASO Bednarek -Łódź

Komentarz

Pracuję...