Zamieszczone przez Maicroft
[O2] Trzeszczenie foteli w O2
Zwiń
X
-
[O2] Trzeszczenie foteli w O2
Witam
Czy Wam w O2 FL trzeszczy fotel przy siadaniu ( oparcie ) . Auto mam nowe , wiec nie powinno mieć miejsca na takie odgłosy . Fakt iz najbardziej trzeszczy jak auto postoi na mrozie , lecz czy tak ma być ?( porzednie moje auto - dwie klasy nizej i nic nie trzeszczało przez 6 lat eksploatacji ) > Czy Waszym zdaniem powinienem udac się do ASO - czy sie raczej nie wygłupiać ?. Przyznam szczerze drażni mnie to iz nowe auto ma trzeszczące siedzenia . :evil:
-
-
Re: Trzeszczenie foteli w O2
Zamieszczone przez RSCzy Waszym zdaniem powinienem udac się do ASO?Człowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.
Komentarz
-
-
Nie wytrzymałem. Pojechałem do ASO . Pan serwisant chyba juz wiedział o co chodzi bo bez zmruzenia oka umówił mnie na serwis . Mają cos poprawiac w ułozeniu gąbek itd . Czy ktoś miał juz takie zdarzenie i możę podzielic sie uwagami . Przyznam szczerze trochę się obawiam . ASO - owszem moze i robi ( z róznym skutkiem ) mechanike i elektrykę , ale od tapicerki jest tapicer - nie sądze ze ASO zatrudnia takowego
[ Dodano: Wto 19 Sty, 10 03:31 ]
Jestem juz po wizycie w ASO . Trzeszczenie usunięto . Co sie okazało fotele do Octy są robione w Bułgarii i to wyjasnia wszystko . Nie włozyli w fabryce tzw fizeliny pomiędzy gąbką i plastikowym oparciem- podczas ruchów gąbka ocierała o plastik i paskudnie trzeszczała . Fachura z ASO Bednarek podobno to włożył i jest OK . Na razie jestem zadowolony - cisza jak makiem zasiał . Zobaczymy co dalej - Plus dla ASO Bednarek -Łódź
Komentarz
-
Komentarz