Zamieszczone przez piotrek_os
wysokie spalanie
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Skoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie
obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ck+king++dachu
-
-
Zrobiłem dziś po pracy teścik. Wyjechałem trochę poza miasto, pokonana odległość to 46 km (z tego ok. 10 km to miasto, bez korków, ale spora ilość sygnalizacji i jeszcze wlekący się TIR ). Średnie spalanie to... 5,6 l\100 km. Więc chyba raczej wszystko OK. Poza miastem jechałem raczej dynamicznie do czasu, gdy przy przyspieszaniu na "4" poczułem, że zaczyna działać ASR :shock: , wtedy odpuściłem i jechałem już przepisowo.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szachuZrobiłem dziś po pracy teścik. Wyjechałem trochę poza miasto, pokonana odległość to 46 km (z tego ok. 10 km to miasto, bez korków, ale spora ilość sygnalizacji i jeszcze wlekący się TIR ). Średnie spalanie to... 5,6 l\100 km. Więc chyba raczej wszystko OK. Poza miastem jechałem raczej dynamicznie do czasu, gdy przy przyspieszaniu na "4" poczułem, że zaczyna działać ASR :shock: , wtedy odpuściłem i jechałem już przepisowo.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodawszystko jest dobrze, daj sobie spokój, to że jeżdżąc permanentnie niedogrzanym samochodem masz większy przepał to przecież normalne.
Komentarz
-
Komentarz