szukam tego tematu z ta dokladka na tunel srodkowy i za nic nie moge znalezc. pomozcie mi
Skoda Superb 260 Km Test Video
Zwiń
X
-
Ja nie wiem dlaczego, ale wszyscy uparli się aby porównywać superba do mercedesa. Co za gazetę nie zobaczę w tym miesiącu, to wszędzie porównanie e-klasa i superb...
Nie oszukujmy się, do Mercedesa to nigdy Skoda nie dojdzie. Ale to dobrze, bo wtedy byłaby za droga
Superb to taka przedłużona octavia, na długość to fakt, że jest ogromna, ale na szerokość to już tak pięknie nie jest. Ale może to i taki styl obrała skoda, fabia przecież też jest jakaś wąska.
A sam "test" jest na poziomie Auto Świata. Równie dobrze to mogli i dieslem jechać, bo poza zbliżeniem na znaczek i drążek biegów to tyle było o v6. Żeby przynajmniej pochwalili się zużyciem z tych 1200km trasy...
No i oczywiście popełnili błąd - Asystenta parkowania można włączyć po minięciu miejsca na kopertę, a nie tak jak mówią, że trzeba przed jechaniem wzdłuż :diabelski_usmiechO2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
3.2 v6 4#4 tak z cekawości ile to pali ?????narazie brak usterek ...21-12-2009 wymiana akumulatora i przekroczyłem 103000tyś przebiegu...(listopad 2010r)juz 5lat minęło)..po przeglądzie .....Może czas na zmiany...kurde 17-12-2010 mam 104500tyś przejechane coś mało jeżdze ostaTNIO.......11-2011 przejechane 116000tyś wymiana rozrządu kpl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekNo i oczywiście popełnili błąd - Asystenta parkowania można włączyć po minięciu miejsca na kopertę, a nie tak jak mówią, że trzeba przed jechaniem wzdłuż
Takze nie masz racji
P.S. Nie bardzo wiem jak wyobrażasz sobie obliczenie wielkości wolnego miejsca przez system asystenta parkowania skoro on nie wiedzi teg miejsca, bo auto stoi daleko za nim i kierowca dopiero po przejechaniu z awolne miejsce włącza asystenta ??Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Big, przetestuj jeszcze raz. Też mi się kiedyś wydawało, że jest tak jak mówisz, ale to jest bardziej "przemyślane rozwiązanie" Wciśnięcie przycisku powoduje jedynie, że na maxidocie wyświetla się asystent i oświadczasz, że chcesz wykonać manewr. Na pewno nie trzeba wciskać przycisku ani tym bardziej prawego kierunkowskazu (chocby z uwagi na to, ze asysent działa po prawej i po lewej) aby szukał miejsca. Sam asystent aktywuje się przy małej prędkości. Nawet logicznie myśląc, to nie jest to jakieś prądożerne rozwiązanie aby asystent mierzył odległości cały czas (tzn poniżej xx km/h), a o ile wygodniejsze
ad. ps. pamięta ostatnie wolne miejsce przez pare metrów.O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
Komentarz