Ja mam Minta z Grudnia 2009 - i lampki z tyłu nie mam - trochę kicha - w moim poprzednim aucie - klasa nizej , wersja podstawowa - lampka była!!!!
O2fl lampki w podsufitce?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez patrykLa moze jest tak (jak np. u Kolegi Krzysiek1974, chodzi mi o pomalowane klamki jako dodatek do halogenow), ze jak sie bierze jakas opcje to cos tam potrafia dodac od siebie (fabryka)
w naszym przypadku mysle konkretnie o fabrycznym alarmie, bo z tego co kojarze to w podsufitce sa jakies chyba czujniki od oryginalnego alarmu, co Wy na to? moze dlatego mamy te lampki?
Czyli może być coś na rzeczy, że jakiś element wyposażenia powoduje dołożenie czegoś tam. Uważam, że o tym powinni informować w salonie sprzedaży i te wzajemne powiązania powinny być jawne, a teraz są chyba tajne.
Natomiast z lektury forum można wyczytać, że czasem pepiki coś montują, potem przez jakiś czas nie, a potem znowu tak. Chodziło chyba o jakieś siatki do wersji ciężarowej kombi (szczegóły dotyczyły blaszek montażowych i otworów na dłuższe przedmioty) - nie pamiętam, bo nie mam kombi i pewnie dlatego nie pamiętam szczegółów (a może to skleroza :wink: ).
Czyli w sumie z oświetleniem nie wiadomo jak jest - czy krótka seria go nie miała (ja się nie załapałem, ktoś wcześniej się załapał i ktoś później również), czy związane jest to z wyborem wyposażenia, czy może pepiczki posmakowali za dużo śliwowicy w przeddzień i komuś coś się trafiło, a innemu nie :wink:
Komentarz
-
-
Sprostuję - wg info handlowców w salonie sprzedaży lakierowane klamki dokładają przy montażu kurtyn, a nie halogenów (choć te też dokupiłem do minta).
Ja mam Minta z Grudnia 2009 - i lampki z tyłu nie mam - trochę kicha - w moim poprzednim aucie - klasa nizej , wersja podstawowa - lampka była!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Piotr AMPZamieszczone przez marbabkrzysiek1974, no to moze Combi i skladany kluczyk. Trzeba czekac co inni jeszcze napiszasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zatem jak na razie występowanie oświetlenia wewnętrznego z tyłu (poza wersją kombi) związane może być albo z zakupem fabrycznego autoalarmu, albo ze śliwowicą :wink:
Oczywiście nie dotyczy to aut wyprodukowanych już obecnie - gdzie w wersji mint w standardzie jest montowane podwójne oświetlenie - i z przodu, i z tyłu.
[ Dodano: Sob 06 Lut, 10 18:51 ]
Zamieszczone przez patrykLMam Combi Mint i nie mam składanego kluczyka a lampka jest
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez patrykLprzeciez nie ma juz co weryfikowac, bo fabryczny alarm = kluczyk scyzoryk, ktorego kolega nie posiada, tak wiec nie ma tez fabrycznego alarmu, a lampki z tylu ma, wiec... maslo maslane...
Pewnie szkoda zdecyduje o zamknięciu tematu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez patrykLSprostuję - wg info handlowców w salonie sprzedaży lakierowane klamki dokładają przy montażu kurtyn, a nie halogenów (choć te też dokupiłem do minta).
Komentarz
-
-
odgrzeje temat, mianowicie mam jeszcze jedno pytanko:
czy jesli lampka jest tylko z przodu to czy zaraz za nia jest taki kawalek plastiku z kratkami, ktory w niektorych wersjach wyposazenia jest schowkiem na okulce, czy moze w wersjach z pojedyncza lampka nie ma tego ustrojstwa? mam nadzieje, ze zrozumiecie o czym mowie...
Komentarz
-
Komentarz