i tak uwazam ze zaslanianie chlodnicy nic nie daje, natomiast nie wlaczanie ogrzewania odrazu jest dobre bo przyspiesza znacznie nagrzanie silnika.
to najpierw zaslon, a pozniej wrocimy do tematu :!:
[ Dodano: Nie Sty 29, 2006 14:50 ]
Zamieszczone przez chester121
czlowieku wez na wstrzymanie!!!!
po cholere odgrzewasz kotlety
nic nowego nie wniosles do topicu, wiec pochamuj sie z twoimi uwagami!!!!
regulaminu nie przeczytales????? :|
zwroc uwage, ze wypowiedz marcina wniosla mimo wszystko wiecej do tego tematu niz Twoja, a i kotlet nie jest taki stary, jak te ktore Ty potrafiles odgrzac :idea: Takze, wprowadzajac porzadki na forum, zacznij od siebie :!:
Nie wiem, chyba dobrym rozwiazaniem bedzie dawanie ostrzezen za pisanie hamowanie przez 'ch', bo ile razy tym samym osobom mozna zwracac uwage.
NAPISZCIE NA KARTCE I PRZYLEPCIE NA MONITORZE :twisted:
Nie wiem, chyba dobrym rozwiazaniem bedzie dawanie ostrzezen za pisanie hamowanie przez 'ch', bo ile razy tym samym osobom mozna zwracac uwage.
NAPISZCIE NA KARTCE I PRZYLEPCIE NA MONITORZE
z calym szacunkiem ale ty polskiego nie bedziesz mnie uczyl!!!
nie kazdy moze byc takim geniuszem jak ty
tylko ze ja polski skonczylem w liceum teraz na polibudzie ucze sie znacznie ciekawszych i trudnijszych zagadnien niz hamowac przez h czy ch
o ktorych ty nie masz np pojecia
wiec ja ci nie robie wykladow z teori sprezystosci czy statyki budowli
a ty mi nie rob wykladu z polskiego!!!!!
zwroc uwage, ze wypowiedz marcina wniosla mimo wszystko wiecej do tego tematu niz Twoja
powiedz mi co wniosla????
jak to samo bylo napisane wyzej!!( i w innych postach)?
a napisalem to bo marcin odgrzal pare kotletow(to jest jeden z nich) i nikt na to nie zwraca uwagi
a jak Klocek to zrobil raz czy dwa to odrazu wszyscy usiedli na niego ze robi to po to zeby posty nabijac i dostal odrazu 3 kartki czerwone
wiec traktujcie wszystki na forum jednakowo
a nie na lepszych i gorszych
a i kotlet nie jest taki stary, jak te ktore Ty potrafiles odgrzac
tez to robilem przyznaje sie ops: ale tylko na samym poczatku
i mimo ze bylem nowy to potrafiliscie mnie niezle zj...ac (co bylo motywujace k )
ale marcin jest z nami dluzej niz ja i nadal to robi(bez konsekwencji) :?
chester121, Oj stary nie podskakuj prosze, bo p%%%z glupoty :!:
Zaczne od Klocka, to sprawdz za co dostal bana i nie p%%%l glupot.
Co do ortografi, to uwierz skonczylem dawniej szkole i nie liceum, wiec o technice mam pewne pojecie i nie byla to zawodowka jesli chcesz to zaraz napisac. I g%%%o ma do znaczenia dyslekcja czy inne tego typu rzeczy. Mowi sie raz mowi sie dziesiaty i nie tylko Ciebie sie to tyczy :idea:
Chcesz zeby traktowac wszystkich jednakowo, to badz czujny bo znajde haka na Twoja szanowna osobe.
Co do motywujacych z%%%k na poczatku, widzisz przynioslo to skutek innym tez pomoglo i jest lepiej. A nie jestesmy i nie bedziemy kolkiem wzajemnej adoracji :!:
czlowieku wez na wstrzymanie!!!!
po cholere odgrzewasz kotlety
nic nowego nie wniosles do topicu, wiec pohamuj sie z twoimi uwagami!!!!
regulaminu nie przeczytales?????
Myslalem ze moge wyrazic swoja opinie..... i tylko w tym sensie to pisalem.....
PS
regulamin czytalem, mam to w zwyczaju, wlasciwie sa to zasady nie regulamin.....
jest o wodolejstwie (pkt 7) wiec jezeli tak chester to odebrales i to Cie sprowokowalo to przepraszam.....
Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
Komentarz