Jest tak jak pisze szkoda, wyświetlanie Auto oznacza osiąganie zadanej temperatury poprzez ustawienie automatyczne przez climatronic mocy nawiewu, kierunków nawiewu itd - po prostu robi co może żeby ustalić jak najszybciej w aucie zadaną temperaturę - ZTCW jak się wciśnie ECON to robi to samo co auto tylko że bez użycia sprężarki klimy - czyli jak jest gorąco to nie zejdzie raczej poniżej temperatury wpadającego powietrza...
zarówno Econ i Auto znikają z wyświetlacza jak się ruszy kierunek nawiewu lun moc nawiewu ale działa wtedy klima w ostatnim trybie czyli albo ze sprężarą albo bez - zależy co było wcześniej ustawione
ja to rozumiem tak
inna sprawa ze jak teraz jest zimno i sprężara i tak nie działa (tak przynajmniej doczytałem) to się tego nie sprawdzi dokładnie - poczekajmy na ciepełko to się wszystko koledze Pulse, wyjaśni
(jeżeli gdzieś usadziłem androna to proszę o poprawkę)
zarówno Econ i Auto znikają z wyświetlacza jak się ruszy kierunek nawiewu lun moc nawiewu ale działa wtedy klima w ostatnim trybie czyli albo ze sprężarą albo bez - zależy co było wcześniej ustawione
ja to rozumiem tak
inna sprawa ze jak teraz jest zimno i sprężara i tak nie działa (tak przynajmniej doczytałem) to się tego nie sprawdzi dokładnie - poczekajmy na ciepełko to się wszystko koledze Pulse, wyjaśni
(jeżeli gdzieś usadziłem androna to proszę o poprawkę)
Komentarz