mlody, No to jak doczytales?? :szeroki_usmiech
Octavia II 4x4
Zwiń
X
-
koledzy dzis załozyłem BOXa do O2 4x4 i stwierdzam , że dopiero teraz to autko zachowuje sie jak sedan z tym samym silnikiem bez modyfikacji, według mnie producent powinien w standardzie montowac do 4x4 ECU z takim softem
Podsumowując - z BOXem to autko daje naprawde dużo satysfakcji i juz nie żałuje wydanej kasy na zakup, teraz jest super a podobno można z tego BOXa wyciągnąć do 150KM ale to kosztem żywotności serducha obecnie mam jakieś 130 KMpozdrowienia
tedi33
OCTAVIA II COMBI ADVENTURE 4x4 + BOX<-- tym jeździ moja Żonka, a ja tylko czasem
i
OCTAVIA II AMBIENTE z identycznym silnikiem <-- a tym ja
Komentarz
-
-
tak sie składa, że BOX pozwala mi na eksploatację bryki nawet jak jest na gwarancji - bo wrazie awarii w trasie wypinam go i w aso niema problemu a co do BOXa to załozyłem najnowsza wersję z 16 programami w dodatku nie lutowana tylko na standardowym złączu jako przelotka.
rozmawiałem z kilkoma osobami co sobie załozyli te BOXy i są bardzo zadowoleni
a najważniejsze jest to że jak bede chciał sprzedac autko to BOX mi zostaje a proponowana przez Ciebie sugestia hmmmmmmmm....pozdrowienia
tedi33
OCTAVIA II COMBI ADVENTURE 4x4 + BOX<-- tym jeździ moja Żonka, a ja tylko czasem
i
OCTAVIA II AMBIENTE z identycznym silnikiem <-- a tym ja
Komentarz
-
-
Porównuje ceny i tak myśle że faktycznie za ta kaske mozna kupic wiele fajnych aut z konernu VW ale też zaintrygowała mnie Honda Accord całkiem niezła z diselkiem. Mnie osobiscie wpadł w oko VW Sharan ale to wszystk rzecz gustu[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Komentarz