Octavia II 4x4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Maicroft
    Moderator
    S_OCP MemberModeratorr
    • 2004
    • 25757
    • Audi

mlody, No to jak doczytales?? :szeroki_usmiech
    Spritmonitor.de

Komentarz

• mlody
      Ambiente
      • 2005
      • 117

dobra przepraszam poprostu zasugerowałem się tym co kumpel opowiadał widocznie albo miał słabą wersje albo źle trafił na wirusowanie.

Komentarz

• MiKruS
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 7976

Zamieszczone przez mlody
        dobra przepraszam poprostu zasugerowałem się tym co kumpel opowiadał widocznie albo miał słabą wersje albo źle trafił na wirusowanie.
        Spoko - ja tez przepraszam, ze tak naskoczylem.
        TDI 205PS

Komentarz

• tedi33
          Classic
          • 2006
          • 8

koledzy dzis załozyłem BOXa do O2 4x4 i stwierdzam , że dopiero teraz to autko zachowuje sie jak sedan z tym samym silnikiem bez modyfikacji, według mnie producent powinien w standardzie montowac do 4x4 ECU z takim softem
          Podsumowując - z BOXem to autko daje naprawde dużo satysfakcji i juz nie żałuje wydanej kasy na zakup, teraz jest super a podobno można z tego BOXa wyciągnąć do 150KM ale to kosztem żywotności serducha obecnie mam jakieś 130 KM
          pozdrowienia
          tedi33

OCTAVIA II COMBI ADVENTURE 4x4 + BOX<-- tym jeździ moja Żonka, a ja tylko czasem
          i
          OCTAVIA II AMBIENTE z identycznym silnikiem <-- a tym ja

Komentarz

• chester121
            L&K
            • 2005
            • 1053

jak to ktos napisal BOX to zlo!!!!
            ja na twoim miejscu wzial bym chiptuning
            z boxem nigdy nie wiadomo jak silnik bedzie sie zuzywal :|

Komentarz

• tedi33
              Classic
              • 2006
              • 8

tak sie składa, że BOX pozwala mi na eksploatację bryki nawet jak jest na gwarancji - bo wrazie awarii w trasie wypinam go i w aso niema problemu a co do BOXa to załozyłem najnowsza wersję z 16 programami w dodatku nie lutowana tylko na standardowym złączu jako przelotka.
              rozmawiałem z kilkoma osobami co sobie załozyli te BOXy i są bardzo zadowoleni
              a najważniejsze jest to że jak bede chciał sprzedac autko to BOX mi zostaje a proponowana przez Ciebie sugestia hmmmmmmmm....
              pozdrowienia
              tedi33

OCTAVIA II COMBI ADVENTURE 4x4 + BOX<-- tym jeździ moja Żonka, a ja tylko czasem
              i
              OCTAVIA II AMBIENTE z identycznym silnikiem <-- a tym ja

Komentarz

• Maicroft
                Moderator
                S_OCP MemberModeratorr
                • 2004
                • 25757
                • Audi

tedi33, Ten BOX NIGDY nie da 150KM z tego silnika, a jezdzic moze lepiej to sie zgadzam. Ciekawe na jakim poziomie zostanie spalanie, w sumie nowe boxy sa juz dosc inteligentne
                Spritmonitor.de

Komentarz

• daneczek76
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 3642
                  • Toyota

Porównuje ceny i tak myśle że faktycznie za ta kaske mozna kupic wiele fajnych aut z konernu VW ale też zaintrygowała mnie Honda Accord całkiem niezła z diselkiem. Mnie osobiscie wpadł w oko VW Sharan ale to wszystk rzecz gustu
                  [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

Pracuję...