no niestety przerabialem :wink:
co do przykazan to juz wielkie glowy nam to napisaly
ja niestety dalem sie przkabacic mechanikom z ASO i nie wymienilem pompy wody
(bo takie maja zalecenia i trudno im to wyjasnic) dodatkowo nie wymieniaja
rolek takze tez trzeba o to sie upomniec
w sumie jedyne co wymieniaja to pasek i rolke napinajaca
aha po wymianie rozrzadu nie nastawiaja kata wtrysku jak zapytalem sie ich dlaczego tego nie zrobili chopak mi odpoweidzial ze tego sie nie robi :?
wiec dobra rada podczas wymiany stojcie nad nimi i pokolei mowcie co maja wymienic
bo nie chal bym zebyscie przezyli taki horror jak ja :roll:
a co do tych szumow to mechanicy powiedzieli mi ze to moze byc chydrauliczny napinacz paska klinowego lub jakas czesc w alternatorze(jakies sprzegielko czy cos takiego) podobno czesto pada i wlasnie tak chalasuje
u mnie ten chalas oznajmil mi konczaca sie pompe wody :cry:
no i moze byc jeszcze ta oslawiona rolka :!:
a najlepsze jest to ze wszystkie te 4 rzeczy sa kolo siebie i trudno wpasc ktora naprawde sie konczy :?
co do przykazan to juz wielkie glowy nam to napisaly
ja niestety dalem sie przkabacic mechanikom z ASO i nie wymienilem pompy wody
(bo takie maja zalecenia i trudno im to wyjasnic) dodatkowo nie wymieniaja
rolek takze tez trzeba o to sie upomniec
w sumie jedyne co wymieniaja to pasek i rolke napinajaca
aha po wymianie rozrzadu nie nastawiaja kata wtrysku jak zapytalem sie ich dlaczego tego nie zrobili chopak mi odpoweidzial ze tego sie nie robi :?
wiec dobra rada podczas wymiany stojcie nad nimi i pokolei mowcie co maja wymienic
bo nie chal bym zebyscie przezyli taki horror jak ja :roll:
a co do tych szumow to mechanicy powiedzieli mi ze to moze byc chydrauliczny napinacz paska klinowego lub jakas czesc w alternatorze(jakies sprzegielko czy cos takiego) podobno czesto pada i wlasnie tak chalasuje
u mnie ten chalas oznajmil mi konczaca sie pompe wody :cry:
no i moze byc jeszcze ta oslawiona rolka :!:
a najlepsze jest to ze wszystkie te 4 rzeczy sa kolo siebie i trudno wpasc ktora naprawde sie konczy :?
Komentarz