Używana Octavia II 05' 1.6 czy warto ???? Ale cena dobra...
Zwiń
X
-
Używana Octavia II 05' 1.6 czy warto ???? Ale cena dobra...
WITAM !!!!!!!!!
Takie szybkie pytanko:
Otóż mój kolega dziś zadzwonił do mnie z ofertą na kupno jego wozu.
To jest Octavia II z 2005 roku , silnik 1,6MPI, sekwencyjny gaz, klima i inne pierdoły prawie wszystko oprócz skóry....
Przebieg 120 tys, wymieniany rozrząd niedawno, amory z tyłu no i jeszcze jakies drobiazgi.
Cały czas serwisowana w ASO w Olsztynie, wszystkie przeglądy no i te w/w wymiany.
Wózek nie dobity i z wyglądu spoko (silver metalic).
Aha powód sprzedaży auto to zajebista cena Lexsusa, którą mu zaoferowano i musi szybko podjąć decyzję. (A ja także muszę szybko dac odpowiedź, więc tu się pytam).
No i cena jak dla mnie to 20.000 zł....
Otóż co sadzicie o tym modelu Octavii ????
P.S. Sam ganiam Corollą i serwisy to na mnie kasy nie zrobili za dużo :P A ciekawe jak tutaj się sprawy mają :?:
-
-
No dokładnie ta cenka....
W robocie mamy OI z 1,9tdi 110km i są baaardzo żwawe.
No a ten to sprawdzony wóz i pewniak a nie np. z Allegro jakis po dzwonach itd....
Tylko silnik 1.6 to pewnie będzie mulasty ... no ale to jak już to raczej rodzinny ma być (Jakiś wyjazd do rodzinki czy nad morze :lol: ).
To jest OII czyli full lifting....
Komentarz
-
-
Bierz i się nie zastanawiaj za wiele, jeżeli znajomy to raczej nie wepchnie cie na mine nawet gdybyś miał dołożyć pare groszy to i tak będziesz do przodu. Auto może i demonem prędkości nie jest ale po tego rocznej zimie chodz byś miał 200 kucy to i tak nie pogonisz, pewnie ktoś się zgodzi że wystarczy do całkiem sprawnej jazdy.
Komentarz
-
-
Jak się rozmyślisz też daj znaćJest:
O2 FL RS, 2009 2.0 TDI CR, 190KM, 410Nm by SoftCar
Była:
O1 Tour 2006, 1.6 BFQ + LPG BRC Seq24
O1 1998, 1.6 AEE + LPG
Komentarz
-
-
mrblack,pewna O II z 2005 r. za 20 tyś ?? Toże to praktycznie połowa ceny takiego auta za ten rocznik !!! Bierz i nie oglądaj sie na nic !!
a jak nie weźniem to daj znać, bo kumpel szuka auta to na 100% łyknie.
Silnik 1.6 jest bardzo fajny i naprawdę O II z 1.6 pod maską nie dostaje zadyszkiUwierzcie mi, wiem co mówię
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez plebanMi się zdaje że więcej dostałby w każdym komisie kupującym auta za gotówkę. Jak dla mnie coś śmierdzi
mrblack, jak wiesz, że na rynku są droższe lub w takiej samej cenie - to brać!!!!!!!!!!!
Przynajmniej nie natykasz się na wielki znak zapytania. który potem będzie wielką skarbonką.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Spoko.
Dzis podjechałem na oględziny wózka.
No i jest cacy.
A z "wad" to koła sa na stalowych felgach oraz lampy są normalne a nie xenonowe.
Więcej "wad" nie nalazłem.
Aha dostaję w komplecie nówki oponki letnie....
Raczej się nie zastanawiam dalej bo bez sensu. Trza by było być turbo baranem aby to olać :roll:
pozdrówki !!!!!!!!
Komentarz
-
Komentarz