POdłokietnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tasmanl
    Classic
    • 2010
    • 9

POdłokietnik

piotrek_gdy,
    Były takie przypadki w Superbie wgrywa się nowy soft do Climatronica i po sprawie.
  • cieniu1
    Classic
    • 2009
    • 35

POdłokietnik

Witam
    Czy ktoś z was montował może taki podłokietnik do Octavii?

Interesuje mnie to czy warto go kupić, jak jest wykonany, jak wyglada w aucie.

Komentarz

• ufo
      L&K
      • 2008
      • 1475
      • Octavia III combi (5E5)
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

cieniu1, ja się może wypowiem na samo istnienie podłokietnika. wcześniej nie miałem go w żadnym aucie, teraz mam i na 100% jestem przekonany, że w przyszłości tylko z podłokietnikiem. jedyny minus to kręcenie bączków, jednak trochę przeszkadza nawet jak jest złożony :? ale w podróży-wygoda dla ręki, w zapakowaniu drobnych rzeczy jak klucze, komórka...jest nie zawodny :wink:

Komentarz

• adamscool
        Ambiente
        S_OCP Member
        • 2008
        • 206

Powiem szczerze to co pokazałeś w linku NIE WARTO!!!
        Przecież to widać ze to jakaś tandeta!!!
        Sory ale lepiej poszukaj jakis lekke poocierany na allegro i go sobie możesz obszyc, ale oryginał to jest inna klasa
        Ja mój sprzedałem za chyba 150zł a myślę ze za 100zł kupisz
        Ta Skodzinka twarda była!!!

1,9 TDI 136 z ECUSOFTa

Komentarz

• dees
          Ambiente
          • 2008
          • 217

Uzbieraj trochę kaski i kup sobie oryginalny autko i ty będziecie bardzo zadowoleni.
          pryncypal

Komentarz

• kamel1980
            Rider
            • 2009
            • 304

Zamieszczone przez cieniu1
            Czy ktoś z was montował może taki podłokietnik do Octavii?
            Nie i nigdy bym nie zrobił tego mojemu autku..

Interesuje mnie to czy warto go kupić, jak jest wykonany, jak wyglada w aucie.
            Nie..

A jak będziesz cierpliwy i będziesz śledził alledrogo to można kompletny ori podłokietnik z łapą wyrwać za 150zł.
            Nie tak dawno (z 1,5 tygodnia temu) poszedł beżowy za 150zł, a w tym tygodniu poszły 2 czarne razem z tunelami (od MK4) po 170zł.

Jak będziesz szukał to zwracaj uwagę na podłokietniki do O1, MK4/Bora i zdaje się, że Leon/Toledo 2 mają takie same.

Tu masz przykładową aukcję razem z tunelami do MK4 na razie za 100zł: http://moto.allegro.pl/item922604491...a_orginal.html
            Później można tunele ohandlować :-)

Komentarz

• cieniu1
              Classic
              • 2009
              • 35

Dlugo myslalem o oryginalnym podlokietniku, tylko że ja mam O1 przed liftingiem i w tunel w tym modelu oryginalny podłokietnik nie bardzo pasuje. Ten prostokat w tunelu z miejscem na kubek jest za duzy. Nie chce zeby wyszla jakas kicha.

Komentarz

• Jeżyk
                Rider
                • 2009
                • 691

Nawet gdybym miał zmienić tunel środkowy (można tanio kupić używkę) to bym nie zakładał jakiegoś takiego co będzie Ci zgrzytał i po prostu zaraz go wyrzucisz. Szkoda pieniędzy. Poszukaj używki na forum albo na Allegro.
                Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

• cieniu1
                  Classic
                  • 2009
                  • 35

Ale czy mozna wymienic tunel?
                  Jeden i drugi bardzo sie rozni, chyba ze caly lacznie ze schowkiem pod radiem ale i tak nie wiem czy bedzie pasowac.

Komentarz

• cysterniarz
                    RS
                    • 2008
                    • 1887
                    • Octavia II combi (1Z5)
                    • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Ale czy mozna wymienic tunel?
                    Jeden i drugi bardzo sie rozni, chyba ze caly lacznie ze schowkiem pod radiem ale i tak nie wiem czy bedzie pasowac.
                    Gdzieś na necie są zdjęcia wymiany tylko dolnego tunelu i dopasowania do starej deski bez jej wymiany. Da radę to zrobić ale na łęczeniach pozostaną trochę większe szpary.

edit:
                    tutaj jest temat zmiany tunelu środkowego i pomocne w nim linki do tej operacji
                    :arrow: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=wymiana+deski

Komentarz

• pedro
                      Ambiente
                      • 2009
                      • 178

słuchajcie, a podłokietnik ori z octy 99-02r bedzie pasował bez problemu do mojej tour 06r.?
                      Pozdrawiam
                      pedro

Komentarz

Pracuję...