marbab, ale mi chodzi o tą szynę a nie siłownik. szyna jest coś jak galwanizowaana i jak dla mnie to wygląda na taką co ma skłonność do korodowania :wink:
Hak do Octavii Tour 2009
Zwiń
X
-
Hak do Octavii Tour 2009
Temat wałkowany prawie do znudzenia ale jest małe ale: na aukcjach haki dotyczą modeli Octavii I do 2004-05r, posiadam z 2009r czy to ma znaczenie ?, czy koniecznie trzeba montować moduł elektroniczny (zamontowane czujniki cofania)?, jeżeli już którędy pociągnąć przewód główny zasilający(+)? skąd wziąć (+)(z listwy -której?, z pod skrzynki bezpiecznikowej?z bezpieczników na aku..?, jak daruję sobie moduł (podłączę równolegle) czy nie przeciążę układu?
Przestudiowałem wskazówki forum im więcej czytam tym więcej nie wiem. Proszę o pomoc forumowiczów którzy rozwiązali ten konkretny problem.
-
-
Zamieszczone przez Pikuśna aukcjach haki dotyczą modeli Octavii I do 2004-05r, posiadam z 2009r czy to ma znaczenie ?
Ja świeżo zakupiłem Wesfalię automat za 350zł (niestety wiązka obcięta) w stanie igła.
Zamieszczone przez Pikuśczy koniecznie trzeba montować moduł elektroniczny (zamontowane czujniki cofania)?, jeżeli już którędy pociągnąć przewód główny zasilający(+)? skąd wziąć (+)(z listwy -której?, z pod skrzynki bezpiecznikowej?z bezpieczników na aku..?, jak daruję sobie moduł (podłączę równolegle) czy nie przeciążę układu?
Najwygodniej, ale i najdrożej będzie kupić oryginalną wiązkę, gdzie wpisz się do lamp wtyczkami. Koszt ok. 150zł.
M.in. wynika z ww. dokumentu, że trzeba skonfigurować VAGiem moduł PDC (Park Distance Control), aby czujniki parkowania dezaktywowały się po podłączeniu przyczepy
Komentarz
-
-
jeżeli już którędy pociągnąć przewód główny zasilający(+)? skąd wziąć (+)(z listwy -której?, z pod skrzynki bezpiecznikowej?z bezpieczników na aku..?,Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
Komentarz