Zamieszczone przez Morgoth
[O2] O2 fl mata bagażnika
Zwiń
X
-
-
-
Zamieszczone przez ARobert..a do tego jak nawet coś w ramach gratisu dodadzą to nie jest powiedziane, że będzie to oryginał z katalogu
ale też prawda jest taka, że na przestrzeni niezbyt długiego czasu kupowałem tych aut no na pewno kilka, tak, dla siebie, jaki dla ojca coś tam "po rodzinie" i znajomych - jakoś mają do mnie zaufanie.
no i sytuacja wygląda tak, że po pierwsze dokładnie wiem co chcę kupić i z jakimi dodatkami i to wszystko jest zawsze dokładnie wyszczególnione na "liście życzeń" włącznie z tym,który dodatek ma być oryginalny, a który nie musi.
i wtedy nie ma żadnych zaskoczeń, że diler obiecał radio i wstawił niefabryczne, obiecał radio to dał :lol:
czasem jak czytam takie pozakupowe różne żale to widzę, że ludzie po prostu nie potrafią złożyć zamówienia, albo nie wiedzą o istnieniu zamienników i nie zdają sobie sprawy, że jednak diler ma tendencję do jechania po najmniejszej linii oporusaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szkoda
Popieram, ale część ludzi jeszcze nosi w sobie wiarę w uczciwość bliźniego i kiedy w salonie pyta się sprzedawcę ile kosztuje mata do bagażnika, on mówi że np. 150 zł, a potem w toku negocjacji matę dorzuca w cenie, to nie każdy tak jak Ty wyszczególni w zamówieniu, że miała być oryginalna mata za 150 zł. Potem klient ma prawo narzekać, że go oszukano dając zamiennik za 70 zł. Może sprzedawca nie kłamał obiecując matę, ale jak mówi stare chińskie porzekadło "niesmak pozostał".
To samo np. z siatkami. W Toyocie też dawali siatki ... tylko liczyli za nie 200 zł, a na Łopuszańskiej (róg z AleJeroz) kupisz takie za 50 zł. Toyota też tam kupowała, bo oddawali opakowania. Czeskie zresztąPodobnie było z matą.
Ja do Skody maty nie potrzebowałem, bo w poprzednich Toykach miałem i tylko przeszkadzały w dostaniu się do podwójnej podłogi. Jak zmienię zdanie, to dokupię cokolwiek.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Maru 123Zamieszczone przez Maru 123w tej chwili tez mam zamontowaną podwójną podłogę
Komentarz
-
-
ja kupiłem tu: www.dywaniki.gratka.pl za ok 90 zł. Pasuje, tyle że te maty niefabryczne nie mają otworów na uchwyty do mocowania ładunku. Ale plusem jest szczelność przy rozlaniu czegoś.Ron
Komentarz
-
-
Ja co prawda znalazłem takie coś w czeskim katalogu akcesoriów do O2Tour
(strona 17 katalogu) ale nigdzie na allegro czegos takiego nie widzialem. Spodobalo mi się z uwagi na możliwość dowolnego dzielenia dużej przeciez podlogi bagażnika w Octavii - a siatka nie zawsze sie sprawdza.
Komentarz
-
Komentarz