Podobno ciche - naprawde ciche buczenie jest normalne bo cisnienie uchodzi przez zawor taki mi to przynajmniej tlumaczyl gosc z ASO - nie biore odpowiedzialnosci za jego slowa
to nie buczenie tylko syczenie. Chyba nie słyszałeś buczenia.
Misiek powiedz czy się zmieni jak dolejesz, wtedy może i ja podleję do maxa :idea:
juz od dłuższego czasu chodzi mi to po głowie... da sie wogole ? chodzi o przeszczep do O1 lusterek z kierunkami od O2. Z instalacja chyba nie bylo by problemow, ale mocowanie ? ostatniio porowanalem jak to wyglada z zewnatrz i wymiarowo by chyba pasowalo, nie wiem jak z bebechami lusterka.
Chodzi ci konkretnie o lusterka z OII czy żeby były z kierunkiem, bo podobne możesz dostać na allegro typu m3-look itp z adapterami pod konkretny samochód.
a jakby tak corce przeszczepic tylek tesciowej, albo tesciowej glowe corki?
zawsze cos bedzie nie tak, nawet jak ta glowa mlodsza i ladniejsza :diabelski_usmiech
pzdr!
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
autorus napisał/a:
Możesz nakleić migacze diodowe na obecne lusterka, widziałem takie na allegro. Kiedyś myślałem o tym ale jakoś mi przeszło.
Autorus
wiejski tuning?
wiejscki tuning bedzie jak zalozysz te lusterka z O2 do O1
bedziesz mial za duzo kierunkow
no chyba ze zaszpachlujesz te boczne to OK, w przeciwnym wypadku bedzie tego za duzo
wiejscki tuning bedzie jak zalozysz te lusterka z O2 do O1
bedziesz mial za duzo kierunkow
no chyba ze zaszpachlujesz te boczne to OK, w przeciwnym wypadku bedzie tego za duzo
Nie zgodze sie z tobą :!:
Kierunkowskazy w błotniku mozna wyłączyc a potem je jakos zaslepic - np jakies fajne logo OCP
Ja dokonałem przeszczepu lusterek i oto przedstawiam wyniki:
Oceńcie sami
P.S. Jak ktoś chce zobaczyc do na włąsne oczy to zapraszam dzisiaj na spota do Krakowa
i pasuje wszystko ? bo jak kiedys przerabialem ten temat to napotkalem na niekompatybilnosc mała... i z tego co widze to ten "trojkąt" plastikowy chyba nie pasuje idealnie jednak...
lec, no trzeba sie troche natruzic, podszlifowac plastik, wywiercic nowe otwory i podciagnac kierunki do drzwi. Trojkatna podstawa w lusterku z O II jest mnijesza ( widac na zdjeciu) chwilowo zaciemniłem to folia ale w dalszych planach jest poprawienie tego czyms gumowum badz plastikowym
to trzeba przetestować i ewentualnie zaslepić jak pisali koledzy ale czym? no chyba że zaszpachlować czy cos w tym stylu choć najlepiej zaspawać i polakierowac ale to juz zaduzo roboty.
[ Dodano: Sro 19 Lip, 06 13:59 ]
Chyba że jakieś małe znaczki skody takie jak na felgach w tym miejscu dać tak jak jest w Audi czy innych autkach
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz