seat toledo II

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mmaarcin
    Classic
    • 2006
    • 30

seat toledo II

Zamieszczone przez neck99
    Zamieszczone przez szkoda
    nie ma co sie AZ TAK BARDZO tym wszystkim podniecac, zalecam glownie rozsadek
    To fakt .. Ja jednak dla wewnętrznego spokoju i poczucia nie wiem jak to określić ...
    doskonale to rozumiem, ja mam psychoze w kwestii "chlodzenia" turbiny i przesiaduje w tym samochodzie jak palant :diabelski_usmiech
  • gregw
    Drive
    • 2005
    • 76

seat toledo II

Witam
    mam pytanko do kolegow ( choc powinno byc kierowane na innym forum, ale mysle ze uzyskam konkretne odpowiedz ):
    czy seat toledo II "jezdzi" na tym samym zawieszeniu co octavia I (leon), czy ma raczej wspolne z audi A4 i vw passat ( a wiec wielowachaczowe )?
    chodzi mi tez o kwestie ilosci miejsca na tylnej kanapie - czy jest to samo co w oktavi I czy wiecej
    jesli sie nie myle to ma on nadwozie typu sedan, a wiec z bagaznikiem jet chyba gorzej niz u czeszki?
    a tak w ogole, czy ktos z Was mial moznosc uzywania tego pojazdu z motorem tdi - jak sie sprawuje, czy awaryjny, czy w srodku lepsze materialy i spasowanie?
    wydaje mi sie ze swiatla posiada slabsze;

dzieki za odpowiedzi

[ Dodano: Wto 24 Sty, 06 14:13 ]
    w pytaniu chodzi mi glownie o rozstaw osi

grzesiek
    ASV seryjne ICE - było
    ale zostało w rodzinie

Komentarz

• Emil
      L&K
      S_OCP Member
      • 2005
      • 1092

zawias ten sam co w OI, silniki odpowiednio te same , materialy wykończenie podobne. Octavia czy Toledo II - kto co lubi
      BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
      CR-V 2,2 i-ctdi
      Perfectservice by Dobrygrześwawa

Komentarz

• greszczyn
        Elegance
        • 2005
        • 893
        • Nissan

Seat toledo II ma wspólne zawiasy (ta sama płyta) co reszta vag-ów tej klasy (golf V , octa II ,seat Altea) .Wg danych tech. seata rozstaw osi 2578 mm , identyko jak octa II .sprawdzałem w Etosie , nr. katalogowe (cyfry) identyczne , różnice występują tylko w symbolach literowych .

Komentarz

• szkoda
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 22543

Zamieszczone przez greszczyn
          Seat toledo II ma wspólne zawiasy (ta sama płyta) co reszta vag-ów tej klasy (golf V , octa II ,seat Altea) .Wg danych tech. seata rozstaw osi 2578 mm , identyko jak octa II .sprawdzałem w Etosie , nr. katalogowe (cyfry) identyczne , różnice występują tylko w symbolach literowych .
          ale tu chodzi o O1 i "odpowiedniego" toledo
          saport techniczny baj DGW
          była BKD+DSG '05 120kkm
          była BXE '08 190kkm
          no i nie ma :-)

Komentarz

• dynia
            Ambiente
            S_OCP Member
            • 2005
            • 134

Re: seat toledo II

Zamieszczone przez gregw
            Witam
            mam pytanko do kolegow ( choc powinno byc kierowane na innym forum, ale mysle ze uzyskam konkretne odpowiedz ):
            czy seat toledo II "jezdzi" na tym samym zawieszeniu co octavia I (leon), czy ma raczej wspolne z audi A4 i vw passat ( a wiec wielowachaczowe )?
            chodzi mi tez o kwestie ilosci miejsca na tylnej kanapie - czy jest to samo co w oktavi I czy wiecej
            jesli sie nie myle to ma on nadwozie typu sedan, a wiec z bagaznikiem jet chyba gorzej niz u czeszki?
            a tak w ogole, czy ktos z Was mial moznosc uzywania tego pojazdu z motorem tdi - jak sie sprawuje, czy awaryjny, czy w srodku lepsze materialy i spasowanie?
            wydaje mi sie ze swiatla posiada slabsze;

dzieki za odpowiedzi

[ Dodano: Wto 24 Sty, 06 14:13 ]
            w pytaniu chodzi mi glownie o rozstaw osi

grzesiek
            Plyta podlogowa i silniki sa dokladnie te same ....
            Kupujac Polskie produkty w polskich sklepach likwidujesz polskie bezrobocie .... Nie mow ze made in Poland to beee bo to tez twoja robota ..

Komentarz

Pracuję...