Zamieszczone przez neck99
seat toledo II
Zwiń
X
-
seat toledo II
Witam
mam pytanko do kolegow ( choc powinno byc kierowane na innym forum, ale mysle ze uzyskam konkretne odpowiedz ):
czy seat toledo II "jezdzi" na tym samym zawieszeniu co octavia I (leon), czy ma raczej wspolne z audi A4 i vw passat ( a wiec wielowachaczowe )?
chodzi mi tez o kwestie ilosci miejsca na tylnej kanapie - czy jest to samo co w oktavi I czy wiecej
jesli sie nie myle to ma on nadwozie typu sedan, a wiec z bagaznikiem jet chyba gorzej niz u czeszki?
a tak w ogole, czy ktos z Was mial moznosc uzywania tego pojazdu z motorem tdi - jak sie sprawuje, czy awaryjny, czy w srodku lepsze materialy i spasowanie?
wydaje mi sie ze swiatla posiada slabsze;
dzieki za odpowiedzi
[ Dodano: Wto 24 Sty, 06 14:13 ]
w pytaniu chodzi mi glownie o rozstaw osi
grzesiekASV seryjne ICE - było
ale zostało w rodzinie
-
-
Zamieszczone przez greszczynSeat toledo II ma wspólne zawiasy (ta sama płyta) co reszta vag-ów tej klasy (golf V , octa II ,seat Altea) .Wg danych tech. seata rozstaw osi 2578 mm , identyko jak octa II .sprawdzałem w Etosie , nr. katalogowe (cyfry) identyczne , różnice występują tylko w symbolach literowych .saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Re: seat toledo II
Zamieszczone przez gregwWitam
mam pytanko do kolegow ( choc powinno byc kierowane na innym forum, ale mysle ze uzyskam konkretne odpowiedz ):
czy seat toledo II "jezdzi" na tym samym zawieszeniu co octavia I (leon), czy ma raczej wspolne z audi A4 i vw passat ( a wiec wielowachaczowe )?
chodzi mi tez o kwestie ilosci miejsca na tylnej kanapie - czy jest to samo co w oktavi I czy wiecej
jesli sie nie myle to ma on nadwozie typu sedan, a wiec z bagaznikiem jet chyba gorzej niz u czeszki?
a tak w ogole, czy ktos z Was mial moznosc uzywania tego pojazdu z motorem tdi - jak sie sprawuje, czy awaryjny, czy w srodku lepsze materialy i spasowanie?
wydaje mi sie ze swiatla posiada slabsze;
dzieki za odpowiedzi
[ Dodano: Wto 24 Sty, 06 14:13 ]
w pytaniu chodzi mi glownie o rozstaw osi
grzesiekKupujac Polskie produkty w polskich sklepach likwidujesz polskie bezrobocie .... Nie mow ze made in Poland to beee bo to tez twoja robota ..
Komentarz
-
Komentarz