A dlaczego nie korzystasz z Funduszu Gwarancyjnego? Zgłaszasz szkodę na policję. Oni sporządzają notatkę i jeśli nie mogą znaleźc winowajcy to z tą notatką udajesz się do swojego ubezpieczyciela i on likwiduje szkodę, a pieniądze otrzymuje z FGU. Nic nie idzie z twojej polisy. FGU już sam dalej prowadzi do ustalenia sprawcy i ściągnięcia z niego co trzeba 8)
Smutna sobota...
Zwiń
X
-
Ha! Tego niewiedziałem
Nie bez powodu niezachwlałem Allianzu :evil: ; gdy zgłosiłem szkode kazali mi szukać ubezpieczyciela sprawcy po numerach rejestracyjnych :? a o FGU nikt mi nawet niewspomniał...
Gdy się kupuje ubezpieczenie wszyscy są mili bo dajesz im kase; a gdy są jakies roszczenia staraja sie zbyć człowieka..
Pewnie nie wszystkie firmy ubezpieczeniowe tak postępują...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez viciousA dlaczego nie korzystasz z Funduszu Gwarancyjnego? Zgłaszasz szkodę na policję. Oni sporządzają notatkę i jeśli nie mogą znaleźc winowajcy to z tą notatką udajesz się do swojego ubezpieczyciela i on likwiduje szkodę, a pieniądze otrzymuje z FGU. Nic nie idzie z twojej polisy. FGU już sam dalej prowadzi do ustalenia sprawcy i ściągnięcia z niego co trzeba 8)
Po co zatem kupować AC ??
Komentarz
-
Komentarz