Smutna sobota...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • vicious
    Ambiente
    • 2009
    • 232

A dlaczego nie korzystasz z Funduszu Gwarancyjnego? Zgłaszasz szkodę na policję. Oni sporządzają notatkę i jeśli nie mogą znaleźc winowajcy to z tą notatką udajesz się do swojego ubezpieczyciela i on likwiduje szkodę, a pieniądze otrzymuje z FGU. Nic nie idzie z twojej polisy. FGU już sam dalej prowadzi do ustalenia sprawcy i ściągnięcia z niego co trzeba 8)
    Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
    TomTom VIA125 na pokładzie

Komentarz

• wm71
      Ambiente
      • 2009
      • 109

Ha! Tego niewiedziałem
      Nie bez powodu niezachwlałem Allianzu :evil: ; gdy zgłosiłem szkode kazali mi szukać ubezpieczyciela sprawcy po numerach rejestracyjnych :? a o FGU nikt mi nawet niewspomniał...
      Gdy się kupuje ubezpieczenie wszyscy są mili bo dajesz im kase; a gdy są jakies roszczenia staraja sie zbyć człowieka..
      Pewnie nie wszystkie firmy ubezpieczeniowe tak postępują...

Komentarz

• loyd
        RS
        • 2010
        • 2342

Zamieszczone przez vicious
        A dlaczego nie korzystasz z Funduszu Gwarancyjnego? Zgłaszasz szkodę na policję. Oni sporządzają notatkę i jeśli nie mogą znaleźc winowajcy to z tą notatką udajesz się do swojego ubezpieczyciela i on likwiduje szkodę, a pieniądze otrzymuje z FGU. Nic nie idzie z twojej polisy. FGU już sam dalej prowadzi do ustalenia sprawcy i ściągnięcia z niego co trzeba 8)
        Takie rzeczy to tylko w erze ....

Po co zatem kupować AC ??

Komentarz

• wm71
          Ambiente
          • 2009
          • 109

Dziś odebrałem z naprawy swoją Octavie
          Wczoraj dostałem z policji pismo ,że ustalono sprawce i jego wykroczenie będzie rozpatrywane w sądzie , mam nadzieje że skażą go na katorge w tajdze syberyjskiej :diabelski_usmiech

Komentarz

• baca10
            RS
            • 2009
            • 6225

wm71, miejmy nadzieje ze sad szybko zalatwi sprawe

Komentarz

Pracuję...