Masz namysli ten http://www.oponovo.pl/index.php?p565...amic-77ah-780a ale czy wytrzyma krotkie dystanse i uzycie webasta z rana, najlepiej co ranka. czy przejechanie dziennie powiedzmy 15 lub 20 km wystarczy by akumulator sie doladowal.czasem jezdze nawet mniej jesli tylko praca dom i wtedy specjalnie jade np okrezna droga by nie "ciagnac" tylko z akumulatora. Jezdzis rowniez w takich warunkach, bo jesli po kilkadziesiat km dziennie to wiadomo ze sie sprawdza.
[O1] Zakup Octavii O1 Combi RS 1.8T 180HP
Zwiń
X
-
[O1] Zakup Octavii O1 Combi RS 1.8T 180HP
Jestem na etapie poszukiwań takiego autka. W Polsce niestety bardzo ciężko o dobry egzemplarz tak więc na 100% na zakupy wybiorę się do zachodnich sąsiadów.
I teraz zasadnicze pytanie czy warto wydać 35-40k zł (bo tyle kosztują dobre egzemplarze z końca produkcji O1) na auto z 2004 z przebiegiem do 100k km. Dla przykładu podam jedno z interesujących mnie ogłoszeń Octavia RS. Mile widziane wszelkie opinie i sugestie.
Pozdrawiam
-
-
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Dudekken, Ja bym dozbierał drobnych i zakupił O2 Bo za 40K zł można już
jakiś samochód znaleźć.
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanDudekken, Ja bym dozbierał drobnych i zakupił O2 Bo za 40K zł można już
jakiś samochód znaleźć.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11891031
Co do auta z linku to ostatnia fota komory silnika z brakiem korka wlewu oleju i zachlapaną smarowidłem pokrywą silnika z pewnością nie wróży nic dobrego.
Fundusz do wydania to maks 40k na zakup, w grę wchodzi tylko turbobenzyna :!:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bubuDEDudekken, dzwoniles do tego salonu z adresu czy go jeszcze ma? Sugeruje wiekszy przebieg ale to nie wyklucza go z kupna.
Komentarz
-
-
spalanie 8l? dobre :lol:
jezeli masz zamiar cos dlubac to lepiej wez auto 4x4 i 6b
egzemplarz wyglada jak nowka sztukataka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pajczakispalanie 8l? dobre :lol:
jezeli masz zamiar cos dlubac to lepiej wez auto 4x4 i 6b
egzemplarz wyglada jak nowka sztuka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwDudekken, no ładne cacko... , ale wyniesie Cie majątek ...auto ma 6 lat... .
ale jak Cie stać i masz gest...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanDudekken, Ja bym dozbierał drobnych i zakupił O2 Bo za 40K zł można już
jakiś samochód znaleźć.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11891031. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
a ja polecam rs widać ze nastawiłeś sie na osiagi i przyjemność z jazdy wiec śmiało kupuj tylko znajdż godny egzemplaż. ktoś napisał że to 6 auto a cena wysoka. tak tylko spójżcie że rs trzymają cene i jest to jakby samochod limitowany bo patrzac jak niewiele osób je posiada w Polsce to można się czuć w nim dość wyjątkowo. 02 o podobnych osiągach pewnego będzie ciężko znaleźć wiec lepiej starsze a sprawdzone auto. ja wiem po swoim kupione z dobrych rąk prawie 300tys na szafie i żadnych odpukać problemów.(jakieś pierdoły w stylu podnośnik szyby,mechanizm wycieraczek) mechanicznie jak zadbany to nie do zajechania. ja osobiscie nie zamieniłbym na O2 ponizej elegance o podobnych osiagach. co mnie przekonuje do tego auta to wykończenie środka które mi osobiście sie strasznie podoba i jest nie powtarzalne.
to takie moje osobiste zdanie pozdrawiam
ps jak juz cos kupisz to sie pochwalBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Re: Zakup Octavii O1 Combi RS 1.8T 180HP
Zamieszczone przez DudekkenI teraz zasadnicze pytanie czy warto wydać 35-40k zł (bo tyle kosztują dobre egzemplarze z końca produkcji O1) na auto z 2004 z przebiegiem do 100k km.
watpliwy zakup przeznaczony chyba tylko dla kogos kto MUSI miec RS-ke
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez t271828IMO nie warto - porownujac z tym ile kosztuje NOWE O1 z 1.8T jest to bardzo
watpliwy zakup przeznaczony chyba tylko dla kogos kto MUSI miec RS-keBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsZamieszczone przez t271828IMO nie warto - porownujac z tym ile kosztuje NOWE O1 z 1.8T jest to bardzo
pytanie, na jak dlugo mniej wiecej kupuje samochod i policzyc ile straci. Z reguly przy uzywanym samochodzie utrata wartosci jest juz mniejsza wiec tu tez tak bedzie.
Komentarz
-
-
Re: Zakup Octavii O1 Combi RS 1.8T 180HP
Zamieszczone przez t271828Zamieszczone przez DudekkenI teraz zasadnicze pytanie czy warto wydać 35-40k zł (bo tyle kosztują dobre egzemplarze z końca produkcji O1) na auto z 2004 z przebiegiem do 100k km.
Jak zaptaszysz kilka opcji do dodatkowego wyposażenia (Xenon, czujnik parkowania itp) to zbiera się sumka deklasująca zakup nawet nowej O1 1.8T.
[ Dodano: Pon 22 Mar, 10 04:56 ]
Zamieszczone przez blackrsa ja polecam rs widać ze nastawiłeś sie na osiagi i przyjemność z jazdy wiec śmiało kupuj tylko znajdż godny egzemplaż. ktoś napisał że to 6 auto a cena wysoka. tak tylko spójżcie że rs trzymają cene i jest to jakby samochod limitowany bo patrzac jak niewiele osób je posiada w Polsce to można się czuć w nim dość wyjątkowo. 02 o podobnych osiągach pewnego będzie ciężko znaleźć wiec lepiej starsze a sprawdzone auto. ja wiem po swoim kupione z dobrych rąk prawie 300tys na szafie i żadnych odpukać problemów.(jakieś pierdoły w stylu podnośnik szyby,mechanizm wycieraczek) mechanicznie jak zadbany to nie do zajechania. ja osobiscie nie zamieniłbym na O2 ponizej elegance o podobnych osiagach. co mnie przekonuje do tego auta to wykończenie środka które mi osobiście sie strasznie podoba i jest nie powtarzalne.
to takie moje osobiste zdanie pozdrawiam
ps jak juz cos kupisz to sie pochwal
PS Na pewno pochwalę się jak już coś upoluje :twisted:
Komentarz
-
Komentarz