Witam, jako że szukam Octavii przeglądając sieć znalazłem taką oto ofertę : octacvia tdi
Jak widać autko ma nalepkę OCP i jest z Warszawy, jak że mieszkam pod Wrocławiem miałbym wielką prośbę do właściciela czy też forumowiczów znających to auto żeby coś więcej napisali nt tego autka. Bedę dozgonnie wdzięczny k
Nie wiem czyje to auto, ale w opisie taka perła:
"- silnik ASV (przegląd co 50.000km lub wg wskazań komputera)" :?
Jako ze auto z Belgi to u nich moga byc wlasnie co tyle przeglady (oleje przystosowan do tego typu przebiegow) ,bodajrze to chyba servis longlife(czy jak to sie tam zwie ,nie mam ksiazki przy sobie).
Ja osobiscie i tak bym wolal co 15kkm przeglad robic/olej zmieniac.
ale kolega troche ubarwia swoja octavie
napisale ze ma kontrole trakcji
co niestety nie jest prawda bo ma przycisk ASR a nie ESP wiec albo koles nie wie co ma, albo ubarwia swoja niunie(
aczkolwiek cena jest tak a ze bym sie skusil (oczywisice kupil bym ja ze specjalista)
A kto powiedzial, ze to musi byc L&K. Do Eleganca z tego roku mozna bylo w opcji kupic skore i miec tylko skore bez calej reszty dodatkow. A biorac pod uwage to poza kolorem (nigdy takiego) to jest to bardzo praktyczna tapicerka bo mamy skore, a tylek nie rusza nam sie po fotelu.
A kto powiedzial, ze to musi byc L&K. Do Eleganca z tego roku mozna bylo w opcji kupic skore i miec tylko skore bez calej reszty dodatkow. A biorac pod uwage to poza kolorem (nigdy takiego) to jest to bardzo praktyczna tapicerka bo mamy skore, a tylek nie rusza nam sie po fotelu.
A co masz do takiego koloru ? Znajac opinie ludzi podoba im sie taki kolor.
Mi sie wydaje ze ta skóra jednak byla dokladana juz dawno po zakupie auta wnioskuje to po kolorze wykładziny sadze ze do takiego koloru plastikow powinna nawiazywac rowniez wykladzina a tu tak nie jest.
Maicroft, powiedzmy sobie szczerze skóra nie pasuje do jasnych samochodów i to prawda że tyłek sie ślizga i latem nie da sie siedzieć . Zaś do koloru zgadzam się z PPK, że to ładny kolor
Moim zdaniem skora pasuje do jasnego samochodu tylko to kwestia doboru odpowiedniego koloru. Własnie zamierzam zakladac skorzana tapicerke w bydgoskiej firmie i jak narazie mam dylemat co do koloru :?
Mi nie chodzi o kolor budy, tylko kolor tego wnetrza. To nie ja jestem dla samochodu tylko samochod dla mnie. Ja nie mam czasu i checi zeby sprzatac prac co kilka dni tapicerke. Dodatkowo czasem woze psa, ktory ma taka dziwna manie przebiegania po tylnej kanapie jak tylko sa drzwi otwarte, a jezdzi malo humanitarnia za kratka :szeroki_usmiech
Komentarz