za ile poszla?
Taka oto Octavka
Zwiń
X
-
http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
-
-
Dla tych co chca kupic, bo kilka osob w tym temacie szuka auta.
Ogłoszenia o tematyce: w kategorii Tuning - Kupuj i sprzedawaj rzeczy używane i nowe w kategorii Tuning na Sprzedajemy.pl
Cena jest z kosmosu mimo przebiegu, a gosc to chyba nie wie co ma w aucie. Do 110KM NIE BYLO ESP, a do pelnej opcji to mu duzo brakuje. Generalnie podbudowal mnie, chyba dam ogloszenie na 49tys bo troche wiecej tam mam rzeczy :lol: Te 4 boczne poduchy, to tez fajny tekst :twisted:
Komentarz
-
-
danielpoz
Zamieszczone przez chester121no to zobaczcie na ta okazje
skoda octavia
wydaje mi sie ze jest to wersja L&K
felgi i tapicerka skorzana
i tylko, jedyne 20 kzl ciekawe ile oplaty celnicze ale napewno duzo nie bedzie
a jakie autko :diabelski_usmiech
oplaty powiedzmy 2tys + 1 przywiezienie= jak z bajki szkoda ze to wlasnie tylko bajka
[ Dodano: Czw 09 Lut, 06 00:30 ]
Zamieszczone przez arci9Zamieszczone przez chester121no to zobaczcie na ta okazje
wydaje mi sie ze jest to wersja L&K
IMO cena jakaś taka niska, ile opłat dojdzie?
Komentarz
-
W związku z faktem, że sprzątnieto mi sprzed nosa tytułową Octavię, znalazłem kolejną :szeroki_usmiech http://www.alicja.koti.pl/skoda/
Jedno mnie tylko martwi, ten inny kolor kierownicy w miejscu gdzie jest poducha, czyzby poducha była wymieniana, czy może to normalny objaw w Octavkach?
Bardzo proszę o jakąś odpowiedź na tematk
skodan
Komentarz
-
-
danielpoz
-
A według mnie jest oki, plastik z kierownicy jest troszke inny niż ten na osłonie poduszki, podczas fotografowania z fleszem, w zależności od kąta padania czasem wychodzi taki efekt. :|
U mnie jak robiłem foto też wyszło że osłona ma inny kolor, choć w realu tego nie widać, a poducha i kierownica jest na 100% oryginalna.
ps. Całkiem ładne autko, wegług mnie warte obejrzenia. Fakt, że przebieg spory, ale jak jeździł nią ktoś rozsądny to jeszcze drugie tyle przed nią.
Pozdro!OCTAVIA '01
Komentarz
-
-
danielpoz
-
http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Komentarz
-
-
Proponował bym zwrucić uwage na:
Zamieszczone przez otoMotoWszystkie auta z naszej oferty pochodzą z przetargów windykacyjnych i zastawów bankowych z krajów UE.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ThundiProponował bym zwrucić uwage na:
Zamieszczone przez otoMotoWszystkie auta z naszej oferty pochodzą z przetargów windykacyjnych i zastawów bankowych z krajów UE.
To niech sprowadza auto i je sprzedadza po cenie rynkowej - beda minimum 30.000 PLN do przodu.
Caly myk polega na tej zaliczce, ktora kolesie skasuja i sie zwiną. Firma pewnie jest na jakiegos bezdomnego, ktory dostal na flaszke czy cos w tym stylu.TDI 205PS
Komentarz
-
-
tez bym tego nie bral. Chyba ze ktos lubi ryzyko, ale i tak taniej isc do kasyna.http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Komentarz
-
-
coco
Re: Taka oto Octavka
Zamieszczone przez skodanWitam, jako że szukam Octavii przeglądając sieć znalazłem taką oto ofertę : octacvia tdi
Jak widać autko ma nalepkę OCP i jest z Warszawy, jak że mieszkam pod Wrocławiem miałbym wielką prośbę do właściciela czy też forumowiczów znających to auto żeby coś więcej napisali nt tego autka. Bedę dozgonnie wdzięcznyk
Auto zostało sprzedane za prawie 36000 PLN - nie ukrywam, że zrobiłem to z wielkim smutkiem, ale potrzeba wykończenia nowego mieszkania była silniejsza niż chęć jeżdżenia OctaviąMam nadzieję, że nie była to moja ostatnia Skoda i za jakiś czas pojawię się z Octavią II :cry:
Komentarz
-
Re: Taka oto Octavka
Zamieszczone przez cocoZamieszczone przez skodanWitam, jako że szukam Octavii przeglądając sieć znalazłem taką oto ofertę : octacvia tdi
Jak widać autko ma nalepkę OCP i jest z Warszawy, jak że mieszkam pod Wrocławiem miałbym wielką prośbę do właściciela czy też forumowiczów znających to auto żeby coś więcej napisali nt tego autka. Bedę dozgonnie wdzięcznyk
Auto zostało sprzedane za prawie 36000 PLN - nie ukrywam, że zrobiłem to z wielkim smutkiem, ale potrzeba wykończenia nowego mieszkania była silniejsza niż chęć jeżdżenia OctaviąMam nadzieję, że nie była to moja ostatnia Skoda i za jakiś czas pojawię się z Octavią II :cry:
Ta świnka w środku była wyjątkowo kusząca
k
skodan
Komentarz
-
-
Prawdopodobnie jutro sprawdzę tą skodę z teściem. Trochę nalegał więc z nim pojadę. Choć przysnaję się że zaniżanie fv mnie trochę wkurza. Np w tym wypadku na 3,6kzł.
No ale i tak jest do odzyskania 60% z 6000 zł czyli 3600zł. A może sie mylę?
Autorus
Ps. Co jest z tym ubezpieczeniem. Czy jak kupiuę samochód to muszę go sam ubezpieczać czy moge się dogadać ze starym właścicielem i skorzystać z jego ubezpieczenia do konca okresu ubezpieczeniowego?
Ps2. Co nalezy sprawdzić jak się kupuje samochód na fv? tzn policja, sąd czy nie ma zastawów. Czy wystarczy zawrzeć to wszystko w umowie że np samochod nie jest zastawem w banku itd? Każda sugestia mile widziana. Jak kupowałem w salonie to nie miałem takich dylematów.
Zamieszczone przez QulekAAA sorka sie pomerdała sytuacja.. My mamy taki sam podlokietnik.. a octe to mamy kupioną w salonie w maju zeszłego roku .. :szeroki_usmiech mały zonk wyszedł.. :szeroki_usmiech faktycznie troche lewo wyszlo.. :diabelski_usmiechhttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez autorusCo nalezy sprawdzić jak się kupuje samochód na fv? tzn policja, sąd czy nie ma zastawów. Czy wystarczy zawrzeć to wszystko w umowie że np samochod nie jest zastawem w banku itd? Każda sugestia mile widziana. Jak kupowałem w salonie to nie miałem takich dylematów.
Mozna tez sprawdzic w Urzedzie Skarbowym czy samochod nie jest przedmiotem zastawu skarbowego (czy jak to sie tam nazywa). Niestety nie wiem ile to kosztuje i ile sie na to czeka.
Jak kupujesz samochod na fakture to nie masz zadnej umowy. Jesli koles sprzeda Ci fure z wadami prawnymi to i tak masz prawo go scigac, ale weź teraz czlowieku ganiaj po sądach, potem komornikach, itd.
Wiec dla swietego spokoju mozna sprawdzic, ale i tak nie da sie wszystkiego ustrzec...TDI 205PS
Komentarz
-
-
A czy gostek nie może mi wystawić zaświadczenia i podpisać że autko nie posiada żadnych wad ukrytych jak i prawnych? Nie jest zastawem, ani nie pochodzi z kradzieży. Nie było bite itd?
Autorushttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez autorusA czy gostek nie może mi wystawić zaświadczenia i podpisać że autko nie posiada żadnych wad ukrytych jak i prawnych? Nie jest zastawem, ani nie pochodzi z kradzieży. Nie było bite itd?
Dodatkowy kwit nic tu nie pomoze, ale oczywiscie tez nie zaszkodzi.
Jesli to uspokoi Twoj sen to mozesz go poprosic o takie zaswiadczenia, ale uwierz mi - w przypadku klopotow nic Ci to nie ulatwi. I tak bedziesz musial isc do sadu, albo na policje/prokurature, i tak. Bedziesz musial przebrnac cala sciezke prawna, a kwit gowno da, bo to wszystko i tak jest zapisane w aktach prawnych wyzszego rzedu niz ten kwit. :PTDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz