za ile poszla?
Taka oto Octavka
Zwiń
X
-
http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
-
-
Dla tych co chca kupic, bo kilka osob w tym temacie szuka auta.
Cena jest z kosmosu mimo przebiegu, a gosc to chyba nie wie co ma w aucie. Do 110KM NIE BYLO ESP, a do pelnej opcji to mu duzo brakuje. Generalnie podbudowal mnie, chyba dam ogloszenie na 49tys bo troche wiecej tam mam rzeczy :lol: Te 4 boczne poduchy, to tez fajny tekst :twisted:
Komentarz
-
-
danielpoz
to jest walek i tyle hahaha pewnie by chcial zaliczke a sporo juz takich ogloszen widniejeZamieszczone przez chester121no to zobaczcie na ta okazje
skoda octavia
wydaje mi sie ze jest to wersja L&K
felgi i tapicerka skorzana
i tylko, jedyne 20 kzl ciekawe ile oplaty celnicze ale napewno duzo nie bedzie
a jakie autko :diabelski_usmiech
oplaty powiedzmy 2tys + 1 przywiezienie= jak z bajki szkoda ze to wlasnie tylko bajka
[ Dodano: Czw 09 Lut, 06 00:30 ]
to jest napewno L&KZamieszczone przez arci9Felgi faktycznie podpowiadają , że L&K ale równie dobrze może to być poprostu beżowa tapicerka, bo takie istnieją przecież.Zamieszczone przez chester121no to zobaczcie na ta okazje
wydaje mi sie ze jest to wersja L&K
IMO cena jakaś taka niska, ile opłat dojdzie?
Komentarz
-
W związku z faktem, że sprzątnieto mi sprzed nosa tytułową Octavię, znalazłem kolejną :szeroki_usmiech http://www.alicja.koti.pl/skoda/
Jedno mnie tylko martwi, ten inny kolor kierownicy w miejscu gdzie jest poducha, czyzby poducha była wymieniana, czy może to normalny objaw w Octavkach?
Bardzo proszę o jakąś odpowiedź na temat
k
skodan
Komentarz
-
-
danielpoz -
A według mnie jest oki, plastik z kierownicy jest troszke inny niż ten na osłonie poduszki, podczas fotografowania z fleszem, w zależności od kąta padania czasem wychodzi taki efekt. :|
U mnie jak robiłem foto też wyszło że osłona ma inny kolor, choć w realu tego nie widać, a poducha i kierownica jest na 100% oryginalna.
ps. Całkiem ładne autko, wegług mnie warte obejrzenia. Fakt, że przebieg spory, ale jak jeździł nią ktoś rozsądny to jeszcze drugie tyle przed nią.
Pozdro!OCTAVIA '01
Komentarz
-
-
danielpoz -
http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Komentarz
-
-
Proponował bym zwrucić uwage na:
pewnie stąd tak niska cena. Aczkolwiek ja bym tego nie brał.Zamieszczone przez otoMotoWszystkie auta z naszej oferty pochodzą z przetargów windykacyjnych i zastawów bankowych z krajów UE.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Stara sciema.Zamieszczone przez ThundiProponował bym zwrucić uwage na:
pewnie stąd tak niska cena. Aczkolwiek ja bym tego nie brał.Zamieszczone przez otoMotoWszystkie auta z naszej oferty pochodzą z przetargów windykacyjnych i zastawów bankowych z krajów UE.
To niech sprowadza auto i je sprzedadza po cenie rynkowej - beda minimum 30.000 PLN do przodu.
Caly myk polega na tej zaliczce, ktora kolesie skasuja i sie zwiną. Firma pewnie jest na jakiegos bezdomnego, ktory dostal na flaszke czy cos w tym stylu.TDI 205PS
Komentarz
-
-
tez bym tego nie bral. Chyba ze ktos lubi ryzyko, ale i tak taniej isc do kasyna.http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Komentarz
-
-
coco
Re: Taka oto Octavka
Sorry Forumowicze, że nie wrzuciłem ogłoszenia na naszą stronę ale nie pomyślałem o tym. Pytałem jakiś czas temu o wycenę, na łamach naszego forum, co było sygnałem że chcę sprzedać auto - chester121 i szkoda, serdecznie dziękuję za odpowiedź.Zamieszczone przez skodanWitam, jako że szukam Octavii przeglądając sieć znalazłem taką oto ofertę : octacvia tdi
Jak widać autko ma nalepkę OCP i jest z Warszawy, jak że mieszkam pod Wrocławiem miałbym wielką prośbę do właściciela czy też forumowiczów znających to auto żeby coś więcej napisali nt tego autka. Bedę dozgonnie wdzięczny
k
Auto zostało sprzedane za prawie 36000 PLN - nie ukrywam, że zrobiłem to z wielkim smutkiem, ale potrzeba wykończenia nowego mieszkania była silniejsza niż chęć jeżdżenia Octavią
Mam nadzieję, że nie była to moja ostatnia Skoda i za jakiś czas pojawię się z Octavią II :cry:
Komentarz
-
Re: Taka oto Octavka
Szkoda, że nie zdążyłemZamieszczone przez cocoSorry Forumowicze, że nie wrzuciłem ogłoszenia na naszą stronę ale nie pomyślałem o tym. Pytałem jakiś czas temu o wycenę, na łamach naszego forum, co było sygnałem że chcę sprzedać auto - chester121 i szkoda, serdecznie dziękuję za odpowiedź.Zamieszczone przez skodanWitam, jako że szukam Octavii przeglądając sieć znalazłem taką oto ofertę : octacvia tdi
Jak widać autko ma nalepkę OCP i jest z Warszawy, jak że mieszkam pod Wrocławiem miałbym wielką prośbę do właściciela czy też forumowiczów znających to auto żeby coś więcej napisali nt tego autka. Bedę dozgonnie wdzięczny
k
Auto zostało sprzedane za prawie 36000 PLN - nie ukrywam, że zrobiłem to z wielkim smutkiem, ale potrzeba wykończenia nowego mieszkania była silniejsza niż chęć jeżdżenia Octavią
Mam nadzieję, że nie była to moja ostatnia Skoda i za jakiś czas pojawię się z Octavią II :cry:
Ta świnka w środku była wyjątkowo kusząca
k
skodan
Komentarz
-
-
Prawdopodobnie jutro sprawdzę tą skodę z teściem. Trochę nalegał więc z nim pojadę. Choć przysnaję się że zaniżanie fv mnie trochę wkurza. Np w tym wypadku na 3,6kzł.
No ale i tak jest do odzyskania 60% z 6000 zł czyli 3600zł. A może sie mylę?
Autorus
Ps. Co jest z tym ubezpieczeniem. Czy jak kupiuę samochód to muszę go sam ubezpieczać czy moge się dogadać ze starym właścicielem i skorzystać z jego ubezpieczenia do konca okresu ubezpieczeniowego?
Ps2. Co nalezy sprawdzić jak się kupuje samochód na fv? tzn policja, sąd czy nie ma zastawów. Czy wystarczy zawrzeć to wszystko w umowie że np samochod nie jest zastawem w banku itd? Każda sugestia mile widziana. Jak kupowałem w salonie to nie miałem takich dylematów.
Zamieszczone przez QulekAAA sorka sie pomerdała sytuacja.. My mamy taki sam podlokietnik.. a octe to mamy kupioną w salonie w maju zeszłego roku .. :szeroki_usmiech mały zonk wyszedł.. :szeroki_usmiech faktycznie troche lewo wyszlo.. :diabelski_usmiechhttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Komentarz
-
-
Mozesz sprawdzic zastaw rejestrowy dla swietego spokoju. Kosztuje 20 albo 25 PLN i dostaje sie od reki (chyba, ze system padnie).Zamieszczone przez autorusCo nalezy sprawdzić jak się kupuje samochód na fv? tzn policja, sąd czy nie ma zastawów. Czy wystarczy zawrzeć to wszystko w umowie że np samochod nie jest zastawem w banku itd? Każda sugestia mile widziana. Jak kupowałem w salonie to nie miałem takich dylematów.
Mozna tez sprawdzic w Urzedzie Skarbowym czy samochod nie jest przedmiotem zastawu skarbowego (czy jak to sie tam nazywa). Niestety nie wiem ile to kosztuje i ile sie na to czeka.
Jak kupujesz samochod na fakture to nie masz zadnej umowy. Jesli koles sprzeda Ci fure z wadami prawnymi to i tak masz prawo go scigac, ale weź teraz czlowieku ganiaj po sądach, potem komornikach, itd.
Wiec dla swietego spokoju mozna sprawdzic, ale i tak nie da sie wszystkiego ustrzec...TDI 205PS
Komentarz
-
-
A czy gostek nie może mi wystawić zaświadczenia i podpisać że autko nie posiada żadnych wad ukrytych jak i prawnych? Nie jest zastawem, ani nie pochodzi z kradzieży. Nie było bite itd?
Autorushttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Komentarz
-
-
Nie musi Ci wystawiac zadnego zaswiadczenia, bo to sie rozumie samo przez sie. W KC masz zapisane swoje prawa jako kupujacy, gdzie jestes chroniony wlasnie przed takimi sytuacjami i zawsze mozesz isc do sadu.Zamieszczone przez autorusA czy gostek nie może mi wystawić zaświadczenia i podpisać że autko nie posiada żadnych wad ukrytych jak i prawnych? Nie jest zastawem, ani nie pochodzi z kradzieży. Nie było bite itd?
Dodatkowy kwit nic tu nie pomoze, ale oczywiscie tez nie zaszkodzi.
Jesli to uspokoi Twoj sen to mozesz go poprosic o takie zaswiadczenia, ale uwierz mi - w przypadku klopotow nic Ci to nie ulatwi. I tak bedziesz musial isc do sadu, albo na policje/prokurature, i tak. Bedziesz musial przebrnac cala sciezke prawna, a kwit gowno da, bo to wszystko i tak jest zapisane w aktach prawnych wyzszego rzedu niz ten kwit. :PTDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz