w ogóle to jest drugi znany mi taki przypadek cudownego odnalezienia samochodu z OCP - muszę powiedzieć, że pierwszy mam cały czas na oku i jest na prawdę wyjątkowo szczęśliwe i dobre auto
[O2] jaki jest nr. katalogowy tych uszczelek?
Zwiń
X
-
[O2] jaki jest nr. katalogowy tych uszczelek?
chodzi mi o uszczelki które idą wokół drzwi. mam auto z 2005 r i tam są jeszcze te twarde uszczelki które wycierają lakier na progach i słupkach :shock: dlatego muszę je wymienić bo wiem że np w 2007r uszczelki są mięciutkie :wink:
poproszę o nr. na wszystkie 4 drzwi jeśli można z uwzględnieniem przynajmniej tego 2007r :wink:
-
-
według etki dla rocznika modelowego 2007
uszczelka drzwi zewnętrzna strona lewa przód 1Z0837697D
uszczelka drzwi zewnętrzna strona prawa przód 1Z0837968D
uszczelka drzwi zewnętrzna strona lewa tył combi 1Z9839697C
uszczelka drzwi zewnętrzna strona prawa tył combi 1Z9839698C
ale niech ktoś jeszcze potwierdzi.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
dzięki Panowie :wink:
[ Dodano: Pon 12 Kwi, 10 14:44 ]
uszczelka drzwi zewnętrzna strona lewa przód 1Z0837697D 101zł
uszczelka drzwi zewnętrzna strona prawa przód 1Z0837698D 101zł
uszczelka drzwi zewnętrzna strona lewa tył combi 1Z9839697C 122zł
uszczelka drzwi zewnętrzna strona prawa tył combi 1Z9839698C 122zł
ceny ASO Zakręt
Komentarz
-
-
Witam was,
Mam taką małą koncepcję, a może ktoś z was próbował to zrobić z tytułu gwaracji na powłoki lakiernicze ? - tj wymienić uszczelki i polakierować te wytarte ramy ?
Lub też możecie mi przystępnie wytłumaczyć gdzie sobie mogę taką koncepcję wsadzić i dlaczego :P
Pozdrawiam
JacekMam, jeżdżę, cieszę sie (-:
Zmiana na 1.4 TSI 140 HP.
Niestety ta nowa to nie jest 4x4 ...
Komentarz
-
-
Próba - z tytułu gwarancji na powłokę lakierniczą podjęta w O2 z 2005 mojego ojca.
Efekt - wymienione uszczelki i wykonane poprawki lakiernicze w miejscach przetarć.
Niezbędna - pomoc życzliwego przedstawiciela ASO Skoda.
Wymagane - udokumentowane serwisowe wizyty w ASO z pieczątkami w książeczce.
PozdrCzłowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.
Komentarz
-
-
No dobra, ja mam kupioną Skodzikę od polskiego użytkownika #1, ale bez książki...bo zgubił...
Sam przed zakupem sprawdzałem gdzie bywała na przeglądach i ASO potwierdzało że ją znają i nawet potwierdzali mi przebieg :lol: - ale to jakiś serwisy w okolicach Gniezna/Poznania, nawet nie pamietam które.....
Teraz tylko pytanie, czy znajdzie się tutaj jakaś pomocna dłoń stowarzyszona z ASO Skoda co mogłaby mi pomóc i nakierować na trop jak to załatwić ? - pomimo braku książki - chyba jest jakiś system ogólnopolski gdzie takie wizyty są odnotowane?
Pozdrawiam
JacekMam, jeżdżę, cieszę sie (-:
Zmiana na 1.4 TSI 140 HP.
Niestety ta nowa to nie jest 4x4 ...
Komentarz
-
-
ja to robilem na gwarancji , i wsumie olal bym temat tylko jak sie widzialem z Maru 123, i on mi uswiadomil problem, podjechalem do Emidy (aso ruda sl ) zrobiono zdjecia i po tygodniu zaproszono mnie na wymiane uszczelek i malowanie, komplet czyli przod oraz tyl . fakt jest 1 te nowe sa miekkie i duuzo lepiej zamykaja sie drzwi ( okreslilbym to mianem latwiej - nietrzeba tak walic) :wink:
Komentarz
-
Komentarz