[O2] jaki jest nr. katalogowy tych uszczelek?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • abstinent
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 4842
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

tomikt, taki że np trochę zwęglonego oleju mogło się dostać przez uszczelki pod drzwi i porysować lakier :twisted:
    Dotyczyć może to nieterminowej wymiany oleju, ale co do nieautoryzowanego serwisu nie mam pojęcia :niewiem

Komentarz

• kropeck
      RS
      • 2009
      • 2319
      • Octavia II (1Z3)
      • BLF 1.6 FSI 115 KM

wiecie .... ja też nie łapię o co chodzi - akcja serwisowa, to akcja serwisowa - koniec.... ja jeszcze i tak chyba powalczę.
      Pozdrawiam,
      Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• abstinent
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 4842
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

ja zgłosiłem jakiś miesiąc temu i muszę jak najszybciej dowiedzieć się czy zrobią, puki są jeszcze pieczątki są w książce serwisowej,bo następnej na pewno nie będzie, olej już zamówiłem :P

Komentarz

• kropeck
          RS
          • 2009
          • 2319
          • Octavia II (1Z3)
          • BLF 1.6 FSI 115 KM

Napisałem do SAP i otrzymałem następującą odpowiedź:

Kod:
          Szanowny Panie. Pragniemy Pana poinformować, że Producent, a w ślad za tym ©koda Auto Polska SA i Autoryzowani Partnerzy Serwisowi ©koda Auto, nigdy nie prowadzili (ogłaszanej, czy też bez powiadomienia Klientów) akcji warsztatowych/serwisowych dotyczących uszczelek drzwiowych. Tego typu usterki, jeśli wpisują się w Warunki gwarancji, są usuwane przez personel stacji partnerskich w ramach standardowych wizyt Klientów w serwisie, w ślad za sugestią pracowników serwisu (jeśli stwierdzą w danym momencie występowanie usterki) lub w ramach uzasadnionego przepisami gwarancyjnymi roszczenia złożonego przez Klienta. W przypadku omawianego samochodu, dla którego wygasła już gwarancja podstawowa, nie ma możliwości wykonania naprawy darmowej. Podstawą prawną są w tym przypadku Warunki gwarancji. Należy zauważyć, że gwarancja podstawowa pojazdu, jest świadczeniem z terminem zamkniętym, tzn. nieprzekraczalnym. Inaczej mówiąc, gwarancja podstawowa obowiązuje 2 lata, licząc od daty wydania auta Kupującemu. Z wyrazami szacunku Zespół INFO
          muszę znowu zapłacić i sprawdzić w ERWIN'ie jak to wygląda, bo pamiętam, że tam było coś o akcji serwisowej związanej z tymi uszczelkami.
          Pozdrawiam,
          Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

Pracuję...