Enriquez, musisz do mnie wpaść na korepetycje z O2 przed FL :-) u nas jest DUŻO prościej. I odpowiadając na pytanie andrzej-tdi: TAK, da się tak zrobić.
pada akumulator - autko jeszcze na gwarancji :) pytanie
Zwiń
X
-
pada akumulator - autko jeszcze na gwarancji pytanie
witam
w jettcie pada mi aku
tzn juz w zime sie wyladowal ale nie jedzilem i radio gralo troche czasu
teraz w sobote znowu, mysle no ok 2 tygodnie autko stalo wiec moze mial prawo, naladowalem ok 8h i wczoraj znowu padl, autko jechalo 2 razy odcinek po 8 km. radio i inne rzeczy nie graly na postoju
teraz pytanka, chce jechac na serwis i domogac sie nowego w ramach gwarancji mam do lipca 2010
ale
mam zamontowanego nie fabrycznego pionnerka, do tego wzmachol w bagazniku i cb radio zamiast zpaliniczki
czy wg was lepiej to wymontowa ?? odrazu uprzedze pytanie ze ani cb ani wzmachol nie ciagna pradu odlaczylem zasilanie przy ostanim ladowaniu bo to wlasnie je podejzewalem. kwaestia tylko czy je wymontowac czy moga zostac
wg mnie to chyba winna jazdy na swiatlach caly rok, do tego gra radyjko i wiadomo ze aku sie nigdy nie doladuje do pelna podczas jazdyScirocco 1,4 TSI 160 KM by Aligator - Dynosoft
bylo 174,5 PS i 265Nm jest 216,6 PS i 333,5 Nm
http://picasaweb.google.com/liroyek/...60154131398354
Fotografia Ślubna i nie tylko - www.negatyw.co
-
-
loyd
kurcze myslalem ze to bedzie tak jak na cale autko czyli 2 lata
narazie jestem umowiony na sobote, mam zostawic im autko, naladuja i sprawdza czy gdzie prad nie uciekaScirocco 1,4 TSI 160 KM by Aligator - Dynosoft
Komentarz
-
-
Akumulator (gwarancja) to inna bajka. Ale jeśli po krótkim czasie pada aku, to musi tego przyczyna - i to może podlegać gwarancji na samochód. A wtedy trzeba drążyć, że jeśli usterka samochodu ubiła aku, to nie wina użytkownika, tylko autka... Choć pewnie nie będzie łatwo.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez liroyekwg mnie to chyba winna jazdy na swiatlach caly rok, do tego gra radyjko i wiadomo ze aku sie nigdy nie doladuje do pelna podczas jazdysaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
jedź do elektryka albo jak sam umiesz sprawdź pobór prądu po wyłączeniu wszystkich odbiorników będzie wiadomo, czy aku samoczynnie się rozładowuje(zwarcia między celami) czy coś z niego zasysa potajemnie prąd ja miałem kiedyś u siebie podobną sytuację wzmacniacz się spsuł i sobie ciągnął bez mojej wiedzy ale piszesz że odłączałeś koszt sprawdzenia może 10 zł a będziesz pewien
Komentarz
-
-
hmmm
qrcze w sumie to odlaczylem kabel ktory padaje sygnal sie wzmachol wlaczyl a nie odlaczylem + lukne w sobote wymontuje wszystko i pojade mam im go zostawic, zaladuja i potem sprawdza czy cos gdzie nie uciekaScirocco 1,4 TSI 160 KM by Aligator - Dynosoft
Komentarz
-
Komentarz