Wiec jak wiecie kupiłem drugą octę i tam nie ma halogenów przeciwmgielnych. Tzn są ale poprzedni właściciel zrobił sobie włacznik pod kierownicą. Czy można wymienić całe pokrętło od swiateł na takie które ma też opcję halogenów? I czy na desce będzie świeciła lampka od halogenka czy nie?
Najpierw pytam a poźniej robię. W czwatek jestm umówiony a Arkiem w sprawie CA.
Nasze zdjęcia bardzo ładnie z sobą korespondują. :szeroki_usmiech Brakuje mi jeszcze posła Cymańskiego z jego "chola chola" Jestem fanem szkła kontaktowego w TVN24. :diabelski_usmiech
włącznik napewno można podłączyć co do deski rozdzielczej to też ale napewno będzie dłubanka.
skoda przynajmniej w werscji clasik miała instalacje przystosowaną tylko do "standardowych" urządzeń więc prawdopodobnie napewno trzeba będzie ciągnąć kable. w clasiku brakowało też we wtyczce łączącej instalacje z reflektorem wsówek damsko męskich więc można się liczyć ze w zegarach też zaoszczędzili na jakiś złączach a te elementy trudno zdobyć lub trzeba dorobić.
Arek będzie montował albo juz to zrobił więc może kombinował z zegrami
dokladnie tak,ale dopiero jutro bede wiedzial kiedy mi oddadzą auto z AB to wtedy sie umowimy juz tak na 100%
pozdrawiam
[ Dodano: Pon 20 Lut, 06 14:38 ]
Arek będzie montował albo juz to zrobił więc może kombinował z zegrami
wiesz jakos jeszcze mi czas niepozwolil :diabelski_usmiech zawsze jak chce sie za to zabrac to albo ktos wpadnie z browarem albo cos wypadnie :diabelski_usmiech
Komentarz