Halogeny w drive ALH 90km

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ingraf
    Drive
    S_OCP Member
    • 2004
    • 83

Zamieszczone przez pantol
    ;]Gdzie się spotykamy? Może parking przy McDonaldzie na Piłsudskiego/Włodka w CG?
    no jezeli trafie to spoko
    a o której godzinie??

Jeszcze ktoś sie dolaczy??
    Octavia II 1.9TDI Classic
  • autorus
    Rider
    • 2004
    • 508

Wiec jak wiecie kupiłem drugą octę i tam nie ma halogenów przeciwmgielnych. Tzn są ale poprzedni właściciel zrobił sobie włacznik pod kierownicą. Czy można wymienić całe pokrętło od swiateł na takie które ma też opcję halogenów? I czy na desce będzie świeciła lampka od halogenka czy nie?

Autorus
    http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
    Budowa mojego domku MURATORZE

----------------------------------------------------
    Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm

Komentarz

• MiKruS
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 7976

Powiedz mi Autorus. Ty chociaz robisz te rzeczy o ktore sie ciagle pytasz, czy tylko sie pytasz???
      TDI 205PS

Komentarz

• autorus
        Rider
        • 2004
        • 508

Najpierw pytam a poźniej robię. W czwatek jestm umówiony a Arkiem w sprawie CA.
        Nasze zdjęcia bardzo ładnie z sobą korespondują. :szeroki_usmiech Brakuje mi jeszcze posła Cymańskiego z jego "chola chola" Jestem fanem szkła kontaktowego w TVN24. :diabelski_usmiech
        http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
        Budowa mojego domku MURATORZE

----------------------------------------------------
        Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm

Komentarz

• franca
          Rider
          S_OCP Member
          • 2004
          • 532

włącznik napewno można podłączyć co do deski rozdzielczej to też ale napewno będzie dłubanka.
          skoda przynajmniej w werscji clasik miała instalacje przystosowaną tylko do "standardowych" urządzeń więc prawdopodobnie napewno trzeba będzie ciągnąć kable. w clasiku brakowało też we wtyczce łączącej instalacje z reflektorem wsówek damsko męskich więc można się liczyć ze w zegarach też zaoszczędzili na jakiś złączach a te elementy trudno zdobyć lub trzeba dorobić.
          Arek będzie montował albo juz to zrobił więc może kombinował z zegrami

Komentarz

• Arek
            RS
            S_OCP Member
            • 2005
            • 3143

. W czwatek jestm umówiony a Arkiem w sprawie CA.
            dokladnie tak,ale dopiero jutro bede wiedzial kiedy mi oddadzą auto z AB to wtedy sie umowimy juz tak na 100%
            pozdrawiam

[ Dodano: Pon 20 Lut, 06 14:38 ]
            Arek będzie montował albo juz to zrobił więc może kombinował z zegrami
            wiesz jakos jeszcze mi czas niepozwolil :diabelski_usmiech zawsze jak chce sie za to zabrac to albo ktos wpadnie z browarem albo cos wypadnie :diabelski_usmiech
            -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

Pracuję...